Dåp

Da er Amelia døpt. Tiden flyr fort og lille snuppelure er allerede tre måneder (og fire dager). Hun ble døpt i Gjøvik kirke 19. Oktober 2008 sammen med to andre jenter, Sigrid og Kaja.  Amelia ble døpt som nr. 2, men var yngst av de tre jentene.

Vi ankom kirken ca en halv time før Gudstjenesten. Da måtte Amelia vekkes for å få på kjolen, så det var ikke den beste starten på dagen.  Hun ble så FIN! Siden vi hadde satt bort fotograferingen, ble det ikke foreviget.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Frøkna oppførte seg eksemplarisk i starten av Gudstjenesten og frem til presten skulle løfte henne opp, da var det nok. Mer enn nok. Hun kom antagelig på at hun var skrekkelig sulten også… Så etter at alle tre jentene var døpt og litt uthaling av tid, stakk vi to damene litt av.  Av med bunad og litt mat i kroppen gjorde susen. På med bunad, et bleieskift og av og på med bunad igjen og vi var tilbake i kirkerommet.  Resten av Gudstjenesten gikk lett som bare det, med tanke på hvor trøtt hun var.

Etter fotografering med presten og faddere bar det ned i vogna og dyp søvn. Deilig. Resten av dagen forløp flott, med masse frivillige trillepiker. 🙂

Maten kom spesialbestilt fra Lasse Liten. Uten løk, Belgfrukter, kål og bønner. Og masse nydelig brød! Nam. Kakene var supre, så tusen takk til alle frivillige kakebakere. Den store fine marsipankaken, ostekaken, sølekaken, snickerskaken, kringlen, fromasjkaken og da håper jeg ikke jeg glemte noe… Det er i alle fall nesten ikke igjen noen ting. Det må være et godt tegn!

Bordene ble kjempefine...   Masse, masse gooooooode kaker.

Og så var det gavene…. TUSEN TAKK! VI har vært heldige og fått masse bøker, eventyr og sanger! Vi er forberedt for kosekvelder nå. Masse smykker, penger, kopper, sølv og til og med klær. For å si det slik, Amelia er en holden dame. Så skal vi dømme etter gavene kommer hun til å bli en skikkelig prinsesse som spiser og drikker av sølv. (bestikk og kopp)

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

6 thoughts on “Dåp”

  1. Takk for titten og Gratulerer med dagen. Jovisst er hun VELDIG SØT og BLID.
    Akkurat nå har vi besøk fra Sverige. Tre små ligger nå og sover etter en dag med full fart. Nora er nå 4 år og tvillingene 2, så her er det liv. Hils alle kjente. Klem fra oss.

  2. Hei tante… De passer på å legge ut bilder der hun er blid og veldig søt… Jeg kan bare fortelle at hun er ikke så blid alltid… Hun er faktisk litt sur til tider. Så vet dere det!!!

  3. Huff, sier du det Neo.
    Ja da er det godt at du er slikt et prakteksemplar da.
    Jeg er sikker på at hun vil lære av deg etterhvert. Alt går seg som regel til vet du. Det pleide mormor Tone bestandig å si, så fatt mot.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *