Klær

Amelia vokser fort. Kjempefort! Da hun som 3,5 dager gammel dame skulle hjem fra sykehuset var størrelse 56 vanvittig stort, str. 50 var passe med plass til å vokse i. Nå har vi tatt i bruk en body i str. 68…. Og damen er kun to måneder!

Vel, det rare med klær er jo at størrelsene varierer veldig. Noen plagg er store i størrelse, andre små. Det vil si at den bodyen i størrelse 68 kanskje ikke er noe spesielt større enn den i 56. Forklaringen kan ligge i at den i 68 er arvet og den i 56 er ny. Tørketromler har det med å spise litt av størrelsen på klærne tror jeg. Men likevel, det er forskjell også på nye klær.

Ordet arv dukket opp her, og vi har vært heldige! Tante Elin og onkel Arne har to jenter, Anea og Live. Anea er alt blitt fire år, mens Live er 6 mnd. Live og Amelia er altså veldig jevngamle og kommer forhåpentligvis til å få masse glede av hverandre som kusiner etter hvert, men akkurat nå er Live kjempe mye større enn Amelia. 🙂 Snille tante Elin har derfor gitt oss en masse tips og en haug med klær. Sammen med alle de fine plaggene vi har fått i barselgave har vi nå nok klær (i alle fall basisplagg) frem til jul, og en god del til etter jul. 🙂 Det er kjekt det!

Noen av tingene vi har arvet fra tante Elin lurer jeg på om hun har spesialanskaffet til oss:

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Amelia var ikke spesielt fornøyd med å ha denne på, så jeg tror kanskje hun ønsker å bestemme hvilken skole hun skal gå på selv… Og det må være bra. Å ta valg på egenhånd er vel noe av det vi ønsker å lære henne…

2 thoughts on “Klær”

  1. Vel vel, det står snart student ved BI, men først må hun studere barnehagene tror jeg…. Og det er lenge til det også, håper jeg…..

  2. Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar. Vil bare si at jeg følger godt med fra sidelinjen, syntes dette er stas. Morsom er super og det er dere også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *