Gardiner og bilder

Øyvind og jeg har nå hengt opp en gardin i spisestuen vår. Det er den kappen bestemoren hans laget til oss i Panoramavegen. Heldigvis for oss passet den også her, så nå har vi da to koselige vinduer i stuen vår.

Anno 2002. Fantastisk fin! :)

Resten av vinduene får nok snart gardiner/lameller de også, bare vi finner noe som passer lommeboken. 🙂 Det blir mer og mer hjemmekoselig her etter hvert. Men ting tar litt tid, noe som sikkert er greit for på den måten får vi bodd oss godt inn.

Vi har fått hjelp av Per Kristian og det flotte laservateret hans til å henge opp en del bilder i stuen og på kjøkkenet. Det ble veldig hjemmekoselig. Så nå mangler vi bare bilder i resten av huset 😀

Popart er i skuddet som aldri før og vi slenger oss selvfølgelig med... :)

Angående bilder. Vi har kjøpt to nye lerretsbilder, og jeg kan ikke annet enn å skryte av Øyvind. Han har laget et fantastisk popartbilde av Amelia som vi har fått laget på lerret. Det er klart til å henges opp i loftsstuen! Jeg gleder meg. 🙂 Det andre er et bryllupsbilde av oss, og det er allerede hengt opp i stuen.

Så levde de lykkelig.........

5 thoughts on “Gardiner og bilder”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *