Det skjer ting også i huset!

Vi har fått (haha, kjøpt) oss vedovn! Det er noen dager siden den kom på plass, men vi har enda ikke tatt den i bruk. Etter mye frem og tilbake falt valget på en klebersteinsovn, da vi tror den holder godt på varmen. Vi synes selvsagt også den er veldig fin, hvis ikke ville vi jo valgt en annen ovn.

Vi trodde vi skulle ha en som het glass fra Austroflam eller hva de nå heter lenge, men det var veldig mye vindu og holde rent. Den vi har valgt har også en del vindu, men som sagt kleberstein istedenfor støpejern er vel greit sånn fyringsmessig.

Stue uen ovn...   Stue med ovn... 

Ovnen ble montert av Varmefag-folkene og det ser veldig bra ut. Så da blir det spennende og se om den varmer hele huset eller bare i stuen hvor den står.

1 thought on “Det skjer ting også i huset!”

  1. vel vel, her i Trondhjemsvgen 30 a er det disig for tiden… Dette var vist det andre innlegget om ovnen vår. Det gjør egentlig ingen ting, for vi er veldig stolte av den og synes selv den er kjempefin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *