Hvor blir tiden av?!

Tiden flyr og snuppa vår er allerede to uker, og fem dager… Jøje meg. Tiden etter hun kom til verden har gått veldig fort, og på en måte virker det som om hun har vært her bestandig.  Nå går tingene mye lettere. Vi klarer å skifte bleier, både libero, pampers og tøybleier.  Vi har løst mysterier om hvordan få på klær, kneppe rett og ikke  minst riktig rekkefølge på hode armer og ben.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Vi har valgt navn til henne. Valget falt på

Amelia,

et navn vi synes er veldig pent og håper hun kommer til å trives med å ha fått.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Øyvind har begynt igjen på jobb etter pappapermen og da må vi jentene finne oss egne rutiner. Det har vært fint å ha tid sammen om/med henne, selv om visse ting faller på mamma. 🙂 Men, her er pappa blitt en racer i bleieskift, matlaging og ikke minst som vannhenter. 🙂 De dagene han har vært på jobb og vi har vært alene hjemme, har gått veldig fort, med besøk av håndverker, kafebesøk, cc-tur og kosing. En liten tur innom jobben har vi også fått til, måtte jo vise henne frem! 🙂 Hun er blitt presentert i lokalavisen også; Oppland Arbeiderblad

Det som er fint er at vi begynner å kjenne hverandre litt bedre alle sammen. Vi forstår litt mer hva hun vil og hvordan hun liker ting. Og vi har fått ganske lik døgnrytme, noe som er ganske praktisk. For å få til det har hun tilpasset seg oss en del, og vi justert oss litt i tillegg til masse flaks og verdens snilleste unge.  Slik som det er nå, sover hun store deler av natten, med en matpause i to tre tiden… 

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Så er det frokost i seks, sju-tiden, så da står vi ofte opp i åtte-tiden. Da er det på tide å sove litt igjen eventuelt kose litt frem til neste soving i ni, ti-tiden. Så er det mat i halv tolv, tolv-tiden og våkentid gjerne til halv to, to. Så litt soving igjen og så er hun veldig våken noen timer på ettermiddagen før hun igjen tar kvelden i sju, åtte tiden og blir med oss og legger seg i elleve, tolv tiden…   Enda så mye hun sover, så rekker egentlig ikke jeg/vi annet enn henne og klesvask. Hihi.

Tusen takk til alle sammen som har vært her på besøk og alle som har sendt koselige hilsener til oss. 🙂

6 thoughts on “Hvor blir tiden av?!”

 1. Tusen takk for passordet. Og for besøket i dag. Amelia er så god og nydelig. Og dere er så flinke med henne. Hun har vokst masse, og nå er det ikke lenge før hun smiler til farmor skal dere få se! Klem

 2. Hei på dere:)

  Så fint navn da, tror helt sikkert hun kommer til å like det navnet ja!
  Bra å høre at alt har begynt å gå seg til litt mer, tror dere blir noen supre foreldre:) Var veldig koselig å besøke dere, så kan nok hende jeg og evt TA sneier innom oxo ved en senere anledning. Klem

 3. Dette lover bra. Så flinke nybakte foreldre er alltid hyggelig å høre om. Holder disse rutinene, går dere en lys tid i møte. Lykke til !
  P.S.
  Forresten er jeg så spent på hvem Bæssmor Strænde er, jeg får det ikke til at det skal være Lene heller ?????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *