Hva i alle dager

… er det som skjer her?!

For litt siden så flyttet vi jo, det har jeg jo sagt noe om tidligere, og som om ikke det var nok har vi fått et nytt medlem her i husstanden. Jeg er veldig klar over at vi har fått et nytt medlem, og jeg har tatt på meg rollen som beskytter. Her om dagen hadde vi besøk av en annen hund, han forsøkte å lukte på babyen min. Da han ikke tok hintet om at det ikke var ok å snuse på henne etter flere beskeder fra menneskene, tok jeg skjeen i egne labber og ga han klar beskjed. Jaja, ikke helt populært kanskje men ærlig talt! Hun er MIN, og jeg beskytter henne. Basta bom.

Ikke prøv deg! :)

Litt dumt med dette nye medlemmet er at hun bestemmer det meste her i huset. Heldigvis har mormor og Per Kristian hatt ferie, og tatt godt vare på meg og gitt meg noen lange turer. Onkel har også vært snill, og tatt meg med på en fin lang joggetur. Jeg venter spent på neste! Men, siden hun er ganske så bestemt på at hun er sjef her i huset, tenker hun nok litt på meg også. Hun liker å sove i vogna si, men sovner best ute på tur, så hehe, da slenger jeg meg selvsagt med og så får jeg meg flere korte turer i løpet av en dag. 🙂

Jeg blir så trøtt av dette teppet...

Ellers vil jeg bare si et par små ting som har skjedd i huset her, vi har ENDELIG fått oss tepper. 🙂 Jeg er så glad for det, og nå KOSER jeg meg på gode varme ull-tepper, plassert under varmepumpen. 🙂

Tusen takk!

3 thoughts on “Hva i alle dager”

  1. Det er bra du passer LITT på da Neo, men du må ikke bli for ivrig, Amelia er ikke bare din vet du. Du vet vel at du er sist på rangstigen i flokken din ??? Slik er det bare i denne verden forstår du. Fint at du har fått så gode tepper, du får konsentrere deg mest om dem og å sørge for at det vanker noen godbiter her og der. Vi snakkes, kanskje det vanker noe godt på deg når vi får lov å komme på besøk.

  2. Sist på rangstigen jeg?!?! hø…. Vel får jeg ikke lov til å være i møblene, men jeg er da vel ikke nederst?? Hybelkaninene er i alle fall lavere i rang en meg 😉
    Amelia er ikke bare min, men hun er liten og trenger litt beskyttelse mot store svarte labradorer. Så slik sett er hun min, men jeg har fortstått at hun er vår altså 🙂
    Jeg har fått masse godt, som jeg tåler. Er ikke alt jeg tåler like godt.. Men tørrfisk og tyggebein, det tåler jeg. Og tørrfisken er til i kveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *