En liten oppdatering fra damene i huset..

image

I dag har vi vært på kino med Ellen, Sivert, Bente, Jonathan, Lene og Ina.

Amelia og jeg våknet som vanlig i dag tidlig, og alt virket helt normalt. Hun ville ikke sove før vi skulle gå, så jeg må si jeg var veldig optimistisk på at dette skulle gå fint og hun sove igjennom hele Mamma Mia, men den gang ei.

image

Vi gikk ca 11.30 (film start 12.00), og ankom kinoen rundt 11.40 Da vi gikk inn døra på kinoen våknet snuppa. Hun koste seg i vogna omtrent til vi kom inn i salen, da satte hun i gang. Ina, Jonathan og Sivert tok livet litt mer med ro og koste seg i vognene sine. To av de fikk matpauser, men forholdt seg i ro. Vår Amelia derimot likte seg ikke på kino, og skrek og survet derfor store deler av filmen. Filmen varer til orientering i litt over 1.5 time, og mesteparten av tiden gikk jeg ut og inn før jeg til slutt kapitulerte og forlot salen for godt.

Jeg husker jeg var på kino og så Mio min Mio da jeg var liten (7-8 år kanskje….), den var så skummel at jeg lå på gulvet i kinosalen store deler av filmen. Vi vet derfor hvem hun har dette etter… Men hvem viste at Mamma Mia var en skummel film? Ikke lett å forstå seg på små damer….

Etter filmen var vi innom helsestasjonen alle sammen (fortsatt ikke sovebaby) og vi kan informere om at Amelia på en uoffisiell måling nå veier 5050 gram, hei hvor det går! Etter matstopp og ellevill protest fra utslitte Amelia,  gikk vi på kafe. Kapitulasjonen kom omsider og søvnen vant over gråtingen og lysten på mat. Etter en forholdsvis aktiv og våken dag, sover hun nå trygt og godt i vuggen sin. Vi håper på en litt mindre våken dag i morgen!

2 thoughts on “En liten oppdatering fra damene i huset..”

  1. Jeg syntes filmen var skummel nok, jeg 😉 Pierce Brosnan sin sangstemme er ikke mindre enn skremmende!
    Amalie er jo så grom, enten hun gråter eller sover 🙂 Det var vel ikke filmen for henne denne dagen her.

  2. Grom er hun, men litt bråkete hehe 🙂 Kanskje det var en protest mot mye? Hun liker jo tv’n til vanlig…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *