Å ved og ved og ved… Jepp, jepp, jepp!

I helgen hadde vi ny veddugnad i godværet på Eina. (Tradisjon nå vel? :)) Noen sekker ble med tilbake til Gjøvik og enda fler ble igjen på Eina. Det går i grunn utrolig fort når en er mange som jobber.

Fabrikk.....

Amelia og Neo var selvfølgelig med, men de valgte å ta det hele med stor ro. Makan til bråk fra den motorsaga, altså.

Det er i grunn best å slappe av i skyggen.

Veden har dermed varmet for første gang… av fire-fem? Planen er i hvert fall at den skal varme skikkelig på vår nye, råtøffe kakkelovn. Vi endte opp med en Contura-ovn fra Varmefag på Kallerud. To karer var her og monterte den i går og vi er veldig fornøyde. 🙂

Pipe uten ovn... ... og pipe med ovn.

Bring it on, høst og vinter!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *