Vi må jo ha mat…

Prinsessa får mat så ofte hun bare vil, men vi andre må jo også ha litt. Vi spiser og bærer litt på skift, men i blant er det jo greit å ha et lite måltid sammen og.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Da er det veldig greit å ha denne Mei Tai-bæresaken. To hender fri… Er det noen sak? 🙂

8 thoughts on “Vi må jo ha mat…”

 1. Så nydelig lita jente dere har fått. Gleder meg til å se vidunderet og huset selvsagt. Ser kjempe fint ut det også. Kommer en tur til Gjøvik på mandagen tenker jeg. Så da håper jeg at Tuva og jeg kan komme en tur og titte.
  Klem fra Mari

 2. Vi har brukt en slik Babybjörn bæresele, men har sett at disse Mei Tai-sakene kan brukes på flere måter. Kjempekjekt å kunne spise i fellesskap samtidig som om at babyen kan holdes og bysses.

  Ser at dere har besøk av helsesøster i dag. Har dere hun Synnøve?

 3. Vi har egentlig hun, men pga ferie var det ei anna ei her. Bente etteleranna på Toll…. hehe…
  (veldig snill 🙂 )

 4. Hvis du fordeler stroppestoffet mer utover skuldrene (så det blir helt glatt som en genser), så får du enda bedre støtte.

 5. Takk takk, da skal vi forsøke det, nå som det er litt kaldere igjen. Når det var som varmest her så orket vi ikke ha så mye stoff på oss. Orket egentlig ikke noe hehe….

 6. Moderne greier. Andre tider ser jeg. Når DERE var så små, lå dere i kurven med mat hver tredje – fjerde time. Slik fikk VI begge hendene fri, men ikke var det slike fine innretninger på markedet heller.

  Så jeg sier: Forskning er viktig på alle plan. Dette er praktisk, det er jo ikke mange ukene siden Amelia levde tett inntil mammas hjerteslag, det er ikke SÅ lett å komme ut i den store kalde verden.
  Spørsmålet blir vel bare da, når slutter man å bære???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *