Vårt lille vidunder

Vi kom hjem fra barselavdelingen tidligere i dag. Slitne, men lykkelige vandret(!) vi i rolig tempo hjem til nyhuset. Ikke lykkelige som etter et United-mesterskap eller etter å ha kjøpt sju nye par sko, men med en helt ny, uforklarlig følelse av at nå kjennes i grunn alt bare helt riktig. En ro senket seg over oss så fort vi åpnet døra… Riktignok har vi hatt det veldig bra på sykehuset, men du verden hvor fint det er å være hjemme og.

Den svenske super-jordmora kom trillende inn med mat og drikke til oss etter kraftanstrengelsen... Fantastisk!

Passord (i disse Facebook-tider…)

Nå er det kvelden her, men vi lover nye innlegg og masse bilder allerede i morgen. Alle “vidunder-innlegg” vil du imidlertid behøve et passord for å lese. Det betyr at hvis du vil se bilder etc., må du sende en epost til silje@morsom.no, skrive hvem du er og at du vil ha tilgang, så sender vi passordet tilbake.

Dette passordet endrer vi nok i ny og ned, men da sender vi selfølgelig ut det nye passordet til alle som allerede er på lista.

Samtidig kan det jo være lurt å starte et lite abonnement, slik at du får epost-varsel om alle nye innlegg her på bloggen… 🙂

4 thoughts on “Vårt lille vidunder”

 1. Hei
  Endelig er du og babyen hjemme og kan nyte livet. Husk nå begynner det en ny tidsregning, hvor en ny sjef har kommet på banen. En sjef som av og til kan virke terroriserende, men mener det bare godt. Ta vare på «nurket» og nyt tiden
  hilsen
  onkel

 2. Vidunderet, velkommen til verden.
  Jeg følger med deg på data`n, men nå kommer jeg snart på besøk for å sjekke om mamma`n og pappa`n din gjor jobben godt nok.
  Skal hilse fra tante Bjørg (nå også «gammeltante»)

 3. Dette var et koselig innlegg å lese – også nå 4 mnd etter den store dagen! Tenk – så fort tiden går!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *