Strømmen er skrudd på.

Veldig mye har nå skjedd på relativt kort tid. (Såpass kort tid at vi ikke har rukket/orket å blogge så hardt underveis.) Vi har solgt leiligheten og flyttet 92,7% helt ferdig inn i nyhuset!!! Men… Ting må jo dokumenteres i omtrentlig riktig rekkefølge. Derfor vil det bli en del småinnlegg fremover som egentlig er bakover… Tog du’an?

Strøm, ja. Det må en jo ha. Vi har “levd” på byggestrøm en god stund, men Paul Berg troppet for en stund siden opp og gravde en liten grøft ned til veien. Så var Eidsiva Energi her og la ned en liten hybridkabel. Hybrid-delen vil si at vi har et tilleggsrør klart for fiber, bare Eidsiva får ut fingeren og legger det ned i Trondhjemsvegen…

Fin grøft.   Da er kabelen lagt fram til inntaket.

Og i forbindelse med at grøften ble gravd igjen, benyttet vi sjansen til å legge ned et rør med telefonkabel i og fikk fulgt strømgrøfta et stykke. Vi grov faktisk en del meter for hånd også for å få skjult kabelen helt. (Alternativet var en hengende kabel fra en nabo og inn til mønet vårt.) Også her ble det valgt en hybridkabel, noe som betyr at vi er klare for fiber dersom Telenor skulle få ut fingeren også… 🙂

Minigravemaskina ankommer for å fylle igjen grøfta.   Ruben hjalp til med å legge ned røret.

Da er grøften fyllt igjen...   ...og strøminntaket er på plass.

Dermed har vi både strøm og bredbånd på plass. Nå mangler bare parabol… Herlig! 🙂

1 thought on “Strømmen er skrudd på.”

  1. Øyvind sier jeg skal kommentere, så da får jeg vel gjøre det da…. 😉 Og til det her innlegget passer det med » Nerd ! » 😉 hehe.. Ser veldig bra ut det her. Var moro å komme innom her om dagen ¨se hvor langt dere har kommet. Har virkelig stått på nå. 🙂 Ser frem til det blir bordtennis i kjelleren. Lykke til med resten av flyttingen, bare si ifra hvis dere trenger hjelp. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *