Mitt hjem er rasert!!!!

I alle mine tre leveår har jeg bodd i en leilighet med utgang til plen/hage, fine turmuligheter og noen foreldre som skjemmer meg noe aldeles forferdelig bort. Jeg har besteforeldre som passer på meg når foreldrene mine skal bort, slik at jeg ikke har behøvd å være alene hjemme.

I det siste har det skjedd markante endringer, jeg har blitt forlatt alene både her og der, opp til timer av gangen, men det aller merkeligste er at hjemmet mitt er rasert. Alle møblene er borte, til og med sengen og matskålene. Rundt om kring på gulvet står det pappkasser, store og små, fremkommeligheten har til og med vært sterkt redusert av kofferter.

Jeg er i streik!

Som et resultat av dette har jeg gått i streik. Når bilen parkerer hjemme har jeg ikke noe behov om å gå ut av bilen, jeg demonstrerer kraftig og blir liggende helt i ro til jeg blir dratt/lokket med godbit ut av bilen. På veg inn har jeg på det meste klart å kaste meg ned tre, kanskje fire ganger, før vi når døren. Ærlig talt, man skal da vel ikke behøve og finne seg i rasering av hjem på denne måten?

Tingene våre er ikke stjålet, for jeg har selv sett med egne øyne at de har blitt båret ut og så inn igjen på den der byggeplassen.  Her får du det fint Neo sier de, akkurat ja! Akkurat nå har jeg det langt i fra fint, her jeg ligger på vaskerommet, våt (etter en spennende tur i asfaltghettoen) og ser ut over ”hagen” som etter mine begreper kun er en jordhaug. Vel vel, eneste positive jeg kommer på akkurat nå (litt furt pga det med vaskerommet altså, selv om det jo betyr at jeg har fått mitt eget rom med egen utgang) er at det nye stuebordet lett kunne overvinnes! Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har forsøkt meg på dette tidligere…. Kjeks var godt det!

2 thoughts on “Mitt hjem er rasert!!!!”

  1. Stakkars deg Neo. Men bra du har funnet ut at man kan finne spennende ting oppå stuebordet, det har jeg funnet ut for lengst. Selv om jeg er liten… Til og med på spisestuebordet kommer jeg meg opp. Nå må vi snart møtes en dag altså, jeg har forresten damebesøk denne uka. Men hun er enda mindre enn meg, så det er kanskje ikke så interessant. Ikke lukter hun like godt som sist jeg møtte henne heller. Skal hilse til foreldrene dine fra mamma

  2. Wow! Damebesøk, din heldiggris! Vi hadde noen nye mennesker på besøk i dag, og mamma sa de skulle ha med en liten dame, men nei da… Hun feiget ut og ble igjen hjemme… Makan! Hun er vist bitteliten, men hva gjør det så lenge det er dame?! Naboen her i det nye huset er kjempestor, men spennende likevel. Stuebord var smart, men nå er det ikke noe godis der, bare enda en LYSESTAKE! Himmel og hav, hvor mange trengs?!Vel, jeg er klar for selskap jeg, men som sagt så er menneskene her relativt travle om dager men vi setter pris på besøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *