Koketopp, ovn og vaskekum på plass

Etter å ha ventet litt en god stund på noen håndtverkere som igjen ventet på noen leverandører som igjen ventet på gud vet hva, har det meste nå ordnet seg. Alle hvitevarene, med unntak av ventilatoren, er satt inn. (Ja, vi griller en del om dagen…)

Vi har ikke fått testet altfor mye enda, men ovnen steker både pizza (veldig viktig!) og boller. Og som en fin bonus blir ikke glassplata eller noe annet på fronten varmt å ta på. Det er imponerende bra.

Touch-screen koketopp... :)

CIMG4452

CIMG4434

Dette blir vi garantert veldig fornøyd med!

2 thoughts on “Koketopp, ovn og vaskekum på plass”

  1. Med full forståelse for at dere har andre ting å gjøre enn å oppdatere bloggen, sender jeg store GRATULASJONER til dere. Dere er sikkert verdens stolteste foreldre til den nydeligste jenta på jord. Gratulerer så mye!

  2. Heisann.

    Takk og takk! Vi er så absolutt superstolte og jenta vår er virkelig nydelig. 🙂

    Vi skal få oppdatert bloggen litt innimellom vuggingen med bilder og alt mulig. Det vil imidlertid bli lagt på passord på alle baby-innleggene.

    Nærmere forklaring kommer i et eget innlegg, men alle som vil ha tilgang kan egentlig bare sende en epost til silje@morsom.no der de sier hvem de er og at dattera vår er verdens nydeligste… 😉 så kommer passordet på epost tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *