“Hei, her er jeg!”

Som lovet i går: Her er de første bildene av godjenta vår. Etter noen tilnærmet søvnløse netter på det småskumle sykehuset, har prinsessen sovet som en stein her hjemme, både i vugga, i vogna og i senga. Dette vil jo garantert variere, men faktum er uansett at vi har fått sovet og samlet kjempemasse krefter de to siste nettene.

Dette er det første bildet som finnes av henne, faktisk bare 10 minutter gammel. (Da regner jeg ikke med ultralydbildene, da… 🙂 ) Mor og datter sloss om hvem som er vakrest. Uavgjort?

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Lang og slank er hun. Hun målte 50 cm og veide 3295 g. Silje gjorde en fantastisk imponerende innsats og det ble en helt naturlig, vakker fødsel uten noe som helst annet hjelpemiddel enn litt lystgass og mange, forhåpentligvis trøstende ord. Jeg er vanvittig stolt av henne. Det tok under 12 timer fra vannet gikk til vidunderet lå på morens bryst.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Det er jammen meg mye nytt å forholde seg til når man kommer til verden. Alt er veldig lyst og alle lyder er helt annerledes. Før var det alltid godt og varmt, men nå må hun pakkes både inn og ut av både klær og tepper. Hun pleide å plaske fritt rundt inne i magen, nå må hun forholde seg til denne litt uvante tyngdekraften. Og hvem er egentlig alle dere?

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Uansett… Hun tar livet med ro, kikker oss dypt inn i øynene og spør: “Kan dere passe på meg?” Og JA… det både kan og vil vi! Mer enn noe annet her på jord.

15 thoughts on ““Hei, her er jeg!””

 1. Åååh, så søt da:o) Gratulerer igjen med verdens skjønneste baby:)
  Tenker dere koser dere nå ja, jeg gleder meg til å komme å hilse på!!

  Ps; Gratulerer med dagen Neo, håper du får litt oppmerksomhet på den store dagen din:)

  Klem fra oss på Raufoss

 2. Jeg er stolt av dere alle! Flinke foreldre! Neo ligger nå ved siden av meg i sofaen, på ryggen, og sover. Han er litt sliten sier han, ikke vant til så korte netter….!? Giraffbaby da gitt, ja hva annet kunne det vel være. Neo har bursdag og har fått leverbiter og en times spasertur i presang av oss. (Neo kan ventes hjem ca 21.30)

 3. Bæssmor Strænne: (endelig fått skrevet Strænne riktig nå da? 😉 )

  Dere er velkomne når som helst, men send helst en sms eller slå på tråden først så vi kan «forberede» ørlitt.. 🙂

  I dag har vi alle sammen gått en tur bort i dyrebutikken, der Neo selv fikk plukke ut litt godis… Så litt oppmerksomhet har han da fått.

  Tonemamma:
  Hurra for Neo! Han er jammen heldig som har et slik avlastningshjem. 🙂 Tre hundeår. Det betyr vel at han nå er akkurat like ung som meg og Silje. Hmm.

  Det er forresten Silje som har valgt passordet. Jeg har nok påvirket henne litt… Hehe.

 4. Ja, har fått slengt på en r så det ikke ble Stænne (selvom det var vel så kult)

  Mm, jeg håper jeg kan svinge en tur innom denne uka.. Kjøpte en liten pressang i dag som jeg kanskje kan få levert:) Har ferie nå så tenkte å gjøre et forsøk på dagtid om det går??

  Blir spennende å se både nytt hus og ikke minst prinsessa deres:o)

  Klem

 5. Gratulerer så inderlig masse fra oss i Egersgate! Riktig så flott jente, og så våkent blikk hun har på bildet, dette er nok en intelligent baby. 🙂 En fødsel er tøffe greier både for mor som kjemper, men også for far som må holde ut at mor har det vondt. Uansett er faktisk smertene verdt det.

  Vi vil også gjerne komme på barselbesøk og skal selvfølgelig gi lyd fra oss dagen før. Det blir nok utti uka uansett.

 6. Vi er ikke klare før sju halv åtte… Det tar nemlig litt tid å komme seg ned, vi jentene er like trege på badet hihi Eller nå er det hun som er tregest tror jeg, for jeg går usminket rundt i bulabuksa mi 🙂

 7. Hm, det første hundeåret teller dobbelt har jeg hørt, så Neos hundealder blir da 14+7+7=28.

  Eller er jeg på vidda?? Øyvind er sikkert helt enig, hihi:D

 8. Endelig fikk jeg det riktige passordet. Egentlig ikke så overraskende, men et passord så godt som noen.
  Gratulerer igjen fra meg og barnet er vakkert, med 10 fingre og 10 tær er alt ok.
  Som tidligere nevnt, så har du/dere nå kommet inn i en helt ny tidsregning.
  Før og etter «sjefen» kom hjem. Nå har den virkelige sjefen kommet, tro meg på mitt ord. Heretter og i en lang tid framover er det den nye sjefen som bestemmer alle gjøremål i Trondhjemsv. 30 på Gjøvik.
  Regner vel med at dere innretter dere etter de nye regler som sjefen setter, hvis ikke så får dere svi.
  Bleieskiftarbeide er ikke å forakte selv om det kanskje høres litt spes ut.
  Lykke til med «prinsessa» og kos dere.
  klem

 9. Gratulerer så mye med vesle jenta!!! 🙂
  Kjenner jeg får gledes tårer i øynene når jeg leser hva dere skriver, på deres vegne, da det er under syv uker siden vi opplevde akkurat det samme:) Kos dere masse med henne og nyt tiden!! Kjempe klem fra oss på lillehammer

 10. Endelig er jeg inne jeg også. Igjen,, GRATULERER FRA OSS!
  Dette er en begivenhet som er like ny hver gang, også så søt liten pike da.
  Siljemor har vært flink, 12 timer a gitt.
  (Joda, du også Øyvind, vet at vi har lett for å glemme pappaene i slike tider.)
  Har vært og handlet, det er så mye nusselig å se. Mulig vi kommer om Gjøvik en tur ved helgeleie, men ingenting er bestemt. Skal til Vestlandet, reiseruten er ikke bestemt enda. Vi reiser dit værmeldingen bestemmer. Vi er inne i siste ferieuka nå, så vi må røre på oss før striskjorta tar tak i oss igjen.
  KOS DERE MED PRINSSESSA DERES. AMELIA er et vakkert navn, og vi gleder oss til å få lov å holde henne på fanget. Klem fra Kari og Magne.

 11. Åhhhhh se på lille nyfødte Amelia da *rørt* Blir jo i skikkelig mimre-humør når man ser slike bilder altså!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *