Frøken fryd

Frøken fryd ligger og sover heter det i sangen. Frøken fryd har vært her hos oss siden vi kom hjem fra sykehuset, helt til i går natt. Nå har hun funnet ut at hun kan sjefe oss som hun vil, bare med å HYLE høyt nok.

Hehe. Veldig morsomt  når man er trøtt og varm selv også. Oki, til hennes forsvar har nok tøybleieprosjektet vårt vært lovlig varmt i 30 grader med klær, nå er hun i pampers/libero uten klær og jeg tror hun trives litt bedre. Men når man er trøtt og liten er verden like håpløs som når man er trøtt og stor.

SKJULT INNHOLD

Her har vi valgt å skjule noe innhold for uregistrerte brukere. Det vil vises så fort du logger deg inn i boksen oppe til venstre på morsom.no ...

Ta kontakt med oss for å opprette en bruker til deg.

Til alt og alles hell er det ok å sove i vogn!!! Så blir det for voldsomt, triller vi oss en tur. 🙂

3 thoughts on “Frøken fryd”

  1. trill en tur og kom i form. Ikke dårlig det, når en samtidig får en sovende solstråle på kjøpet.
    Men husk litt hyl og skrik hører dessverre med og selv om vi «gamle» har fortrengt hvordan det var, så skal det ikke mye til før vi også husker enkelte små som skrek litt nå og da.
    Hilsen
    onkel

  2. He, He, Håvard. Der minte du meg på realitetene. Det er jammen sant at en begynner å huske både det ene og det andre her. Ikke skal vel de unge ha det noe bedre enn vi har hatt det vel?? Tøybleier, jo det hadde vi, det er noe herk, spør du meg. Der har forskningen gjordt en god jobb synes da jeg. Og så mye vask en hadde med det da gitt, bare tull. Nei ærevære pampers/libero spør du meg.

  3. Noen fine ullbleier har mormor(oldemor) strikket, så vi har tenkt å benytte tøybleier en periode (til vi blir leie).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *