Dødplass under trappa? Pøh! Skoplass…

Ruben kommenterte her om dagen og sa at det eneste Silje manglet i huset nå var et sko-rom. Vi ligger litt etter med hus-bloggingen, men sko-“rom”, det har vi altså… 🙂 Under trappa ned til kjelleren.

Så vidt jeg husker var det Siljes ide, men som vanlig har Per Kristian hjulpet oss med snekringen… Og hylleplatene ble, akkurat som på klesrommet, handlet på BYGGmax. Fin butikk med passelig utvalg, snill betjening og greie priser. Nok reklame.

"Hvor mange sko har dama egentlig???"

Selv synes vi at det ble kjempebra. Men hvor skal alle barneskoene være??? 😉

God plass.    Eventuelt bare så vidt plass. Enn så lenge...

8 thoughts on “Dødplass under trappa? Pøh! Skoplass…”

 1. Tror kanskje dere trenger en liten stige så Silje kan nå skoene sine på øverste hylle.. evt så kjøper hun noen par til.. 😉
  Lur løsning det her, får brukt plassen under trappa til no lurt og. 🙂

 2. Synes det allerede begynner å bli litt trangt! Siden dere har så bred trapp, kan dere kopiere Statsarkivet og bygge slike rullereoler som skyves sideveis. Tror det skulle bli plass til minst tre. (Max skostørrelse 43) Hvis Per gir opp, finnes de på Eidsiva kontorservice. Muligens ikke i trekantversjon, men 🙂

 3. Fru president Ismelda på Filippinene hadde noe lignende i sin tid, men med glassdører foran. Kunne det vært noe ?
  Det ble oppdaget saler fulle med sko i hyller bak glass etter at de hadde forvist henne og mannen ut av landet. Hun tenkte vel mer på støvet enn vi vanlige dødelige.

  Så du ser Silje, der har vært fler før oss med denne «sykdommen».
  (Sko-galskap… eeer det ikke morsomt?)
  Regner ikke med at vi blir forvist av den grunn, så det er bare å utvide.
  Og Øyvind, du har et års tid på deg til å få løst barnesko-problemet.
  Jeg er sikker på at du får skviset noen små sko inn i neste sko-skap-prosjekt.
  Alt pleier å løse seg.

 4. Jeg tror nesten Imelda Remedios Visitacion Romualdez-Marcos, som hun visstnok het, leder litt på oss enda:

  «After the Marcos family fled Malacañang Palace, Imelda was found to own 15 mink coats, 508 gowns, 888 handbags and 1060 pairs of shoes.»

  Tror det bare er to-sifret antall kjoler her, men begynner Silje å samle på noe særlig fler vesker, må jeg ta noen grep her tror jeg… 😉

 5. Nå føler jeg meg litt overkjørt… Jeg har da ikke SÅ mange par sko og vesker. Tante Kari har sikkert mange par, iom hun har drevet SKOBUTIKK!
  Vel, Amelia og jeg har nå et år på å vise henne shoppingmulighetene Gjøvik har, hun må trenes i ung alder 🙂 Før idretten tar henne!
  Shopping er også en sport! På en måte….

 6. ØYVIND, DU ER ET UNIKUM AV RANG. TAR AV MEG HATTEN OG HÅRET, nei forresten ikke håret, det er kvinnens pryd har jeg hørt, så en får gjøre så godt en kan. Du VET vel det at sko og vesker hører sammen, slik ER det bare. Kan jeg få være med på runden Silje ?? Hvis det skal kjøpes sko og vesker altså, DET kaller jeg shopping nemlig. Har vært runden i Gjøvik før jeg, og den dagen endte jeg opp med 7 par.
  Kjempesport spør du meg!!!! Her kjøres ingen over nei, men det er plass til flere sportsgrener også, så Amelia går en deilig fremtid i møte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *