06.07.08

Da var vi endelig i hus, i alle fall er mye i hus. For tre dager siden sov vi her (i huset) for første gang, og vi synes datoen må være perfekt! 06.07.08, kunne vi bare sagt kl. 09.10 også, men vi var her kanskje da også, så dette ble kult! Tusen takk til alle gode flyttesjauere, (ingen nevnt, ingen glemt) uten dere hadde vi ikke kommet i mål.

Jeg sitter nå godt plassert på min nye ”sjeselong” og ser ut over vår rene pene stue. Til og med noen flotte blomster har tatt turen inn hit! Wow! Dette ble bra! Tusen takk igjen, tenk å få hjelp til å vaske og bære alt mulig, og så til og med få blomster av sjauerene når de kommer på besøk, egentlig vi som skulle kjøpt blomster til alle sammen.

Mangler bare ei god bok...    

Litt småplukk gjenstår før vi kan legge oss helt til rette. Det blir praktisk å få vaskemaskin og ventilator, og så gleder jeg meg enormt til isbitene er klare fra fryseren! I løpet av uken tror jeg nok dette er helt realistisk. Klart, litt jobb med utpakking av pappesker gjenstår også, men pytt, tviler på at tingene går noe sted før vi tar tak…  Heldigvis ingen hast!

2 thoughts on “06.07.08”

 1. Gratulerer med et nytt, flott slott ( rimern) , dere er heldige. Dere har jo fått det så fint !! Og det har vært bare artig å få lov til å hjelpe dere!!
  Til dere som ikke har vært der og sett, det er absolutt verdt et besøk. !!

 2. Gratulerer!!!
  Hørte i dag at dere er blitt foreldre til ei nydelig lita jente!
  Så koselig!
  Og gratulerer med flott hus også da!

  Klem fra Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *