Vel…

Jeg begynner å lukte lunta, jeg er neglisjert… Turene mine nå fortiden er ikke uten bånd i skogen, men i bånd nede i asfaltjungelen. Ikke at jeg skal klage sånn egentlig, å gå tur med mamma’n min er genialt, hun går så ekstremt sakte at jeg rekker både å lukte og tisse på de aller fleste busker uten problemer. Men, mye trim kan det jo ikke sies å være å rusle rundt i daffedempo… Men men, vi kommer nok sterkere tilbake tenker jeg.

Ellers  er livet ganske greit i varmen, jeg liker sol og varme. Det er flott å ligge på verandaen, enten å sole seg eller å sløve i skyggen.  Denne helgen har vi tilbrakt stort sett nede i ghettoen. Vi er der mer og mer, men jeg tror jeg kan like meg der om de bare det kommer noe litt mer behagelig liggecomfort dit. En haug med papp er ikke akkurat hva jeg foretrekker.

Sånn skal det altså bli.   Jeg slapper av overalt, jeg. Bare jeg slipper å være alene.  

Greit å starte i et hjørne.   Underskapene kommer kjapt på plass. 

Jaja… siden jeg som sagt har vært en ivrig tilskuer denne helgen, legger jeg ut en liten billedkavalkade av hva menneskene har gjort.

Vi løfter de på plass. Løfter de av igjen... før vi løfter de på plass på nytt. :)

Halvveis barløsning.   Per Kristian er proff. Øyvind er håndtlanger.  

De er forresten ganske rare. Først setter de opp litt kjøkken (kan det kalles kjøkken uten at det er snev av mat der???), for å ta det ned for å sette det på plass igjen.  Og så er de strålende fornøyde og sier, WOW så bra det blir! Mormor ble så rørt at hun startet å gråte…. I all verden sier nå jeg.

Nå begynner det å ta form.   Frokostkaffen blir nok på hjørnet her.  

Ellers har Øyvind forsøkt seg som badreomsmøbelmontør og det var ikke like festlig. Jeg ble heldigvis spart for det meste, da jeg oppholdt meg i Kiellandsgate. Forsendelsen inneholdt dessverre ikke alle delene og de delene som kom, passet ikke helt sammen, så om man da legger sammen to og to så får man rasende mennesker. Jeg håper de ikke gir helt opp, men får en ordning på det. Hvis ikke så må vi ut på shopping… Noe som igjen går ut over mine turer…

Vel, jeg skal som sagt ikke klage, helgen har vært strålende med flere asfaltjungel turer. Greit med noen nye lukter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *