Tiden går…

… og nå er det ikke lenge før vi kan flytte inn i ”huset”, som vi kaller det. Snart blir det hjemme, selv om leiligheten i Panoramavegen ikke er solgt enda. Kanskje blir vi eiendomsbaroner (eller var det gjeldsslaver???) og starter med utleie? Tiden vil vise.

noekkel

Nå er det allerede midten/slutten av juni og det er masse som står på programmet før vi kan skrive juli. I morgen får vi nøklene til ”huset” i ghettoen. Snekkerne er helt ferdige. Det er knyttet en god del spenning til rør/el-folk, de er langt fra ferdige slik jeg ser det, men jeg kan jo ikke akkurat skryte på meg så mye erfaring med slike så vips er kanskje de ferdige også.

Det som virker som flaskehalsen, er at den ene vil ikke gjøre noe før den andre har gjort noe, men min konklusjon er at da får de begynne sammen! For om ingen vil begynne, kommer vi jo aldri i mål. Ellers har vi hatt noen små komplikasjoner i innspurten som nå stort sett er løst. Det var blant annet en benkeplate som hadde vokst en cm, noen hvitevarer som har rotet seg bort på vegen til Gjøvik og ikke minst en vask som har vokst fra innredningen på badet. Alt dette lar seg forhåpentligvis ordne slik at vi kan flytte inn i løpet av de neste to ukene.

Den siste tiden har vi hatt utrolig mye god vaske/male/skru og hamrehjelp, så mye av huset er nå rent, pent og vatret opp med laservater. Pent var det vel kanskje før også *skryte*. Nå gjenstår det bare å møblere huset, og etter en tur på Ikea med Frøydis denne uken er vi vel godt i gang. Pakking av tingene våre har vi jo begynt så smått med, og jeg antar utvalgte beboere lengre nord i Trondhjemsvegen setter pris på å få tilbake boder og soverom. Den største pakke og flyttejobben gjenstår, men for min del tror jeg det kommer til å gå som smurt, jeg har utnevnt meg selv til organisator da jeg nylig ble lenket til sofaen med beskjed om å stresse ned. Det er klart jeg følger ordre og stresser ned, trodde ikke jeg stresset så mye før heller jeg, bare litt tett program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *