Badeinnredning på en-to-tr…..tjuetre

Samtidig med at kjøkkenet har kommet opp, har vi prøvd oss på å skru sammen badeinnredningen fra Kvik. Her snakker vi skikkelig flatpakke (dritt). Det betyr halv-kryptiske tegninger som kan forstås på flere måter, kronglete deler som kun passer delvis sammen og ikke minst en haug med deler til overs når vi er ferdige.

Mange pakker.   En god start.

Første høyskap i boks.   To skap igjen...

Uansett, vi kom i mål. Nå gjenstår det bare at rørleggerne skrur de opp på veggen og det gjør de allerede nå på mandag. Hurra!

Her skal vasken oppå.   Og slik blir det! (Bare litt høyere på veggen, da.)

3 thoughts on “Badeinnredning på en-to-tr…..tjuetre”

 1. Hei hei!
  Det ser ut som dere er kjempeflinke altså:) En stund siden jeg har vært inne og sett, og det går virkelig fremover synes jeg!
  Jeg har lovet at jeg skal komme meg nedover å inspisere litt! Det skal bli kjempespennende:)
  Klem:)

 2. Så bra det blir! Hvite fliser på veggene og litt mørkere gulv ser fint ut.
  *drømmer om nytt bad*

  Ser i sidekolonnen her at du oversetter en del WordPress saker du også 🙂 Hvis det er noen av det som du ikke får stappet inn i «pakken» til de som lager det ville det vært fint om de ble gjort tilgjengelig feks på denne bloggen. Om du spør Kristin får du sikkert mulighet til å «ping’e» norskwp -og da dukker innleggene opp i admin-panelet hos de som bruker norsk oversettelse av WordPress.

 3. May-Linn:

  Jepp, vi er utrolig flinke!!! 🙂 Og vi er klare for inspeksjonsrunde når som helst. Vi er stort sett i huset hver eneste dag, men send gjerne en sms eller ring. Nå er det jo så godt som ferdig, minus møbler…

  Petter:
  Heisann. Badet blir kjempebra, men jeg tror ikke jeg vil anbefale Kvik til noen uten at jeg skal gå altfor mye i detalj her på bloggen.

  «En del» WordPress-saker, var nok å ta i, siden Ajax Edit Comments faktisk er det første innstikket jeg har oversatt. Jeg driver og kladder på en egen side med litt WordPress-saker om dagen og var først redd at det var den du hadde sett i sidebaren, (den er private enda) men det er jo bare twittringen min du har sett. Puh. 🙂

  Jeg får se om jeg ikke venter litt før jeg forespør norskwp-pinging. Er nok litt fersk i gamet enda.

  PS. Nå kommer tanter og onkler til å lure fælt på hvem du er… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *