That’s what friends are for…

Siden ingen av oss er spesielt «hendige», består vår egeninnsats på huset stort sett av maling. Vi skal male huset utvendig selv pluss litt småtteri inne. (Det skal nevnes at vi har lagt VELDIG mye egeninnsats i innhenting av tilbud på alle mulige innkjøp. Det har vi forhåpentligvis minst like mye igen for når regnskapet ferdigstilles…)

For noen uker siden stilte Maren og Ruben meget sporty opp og hjalp oss med å grunne litt. Dvs. de hjalp meg, for Silje har malingsforbud og fungerte veldig godt i rollen som motivator. Uansett, innsatsen var høy og resultatet ble veldig bra. Vi får se når vi rekker å male hele huset, men ikke bli overrasket om det innkalles til en kjempedugnad (eller to) en gang i høst. 🙂

CIMG3703

CIMG3701

Høyt henger de…
Her er Ruben i full gang. Det er kanskje bra at arbeidstilsynet ikke jobber så hardt i helgene…
Maren var helt klart den flinkeste maleren av oss og endte dermed opp med mye av pirkejobben
rundt vinduer etc.

I går og i dag har vi fått malt litt innendørs, nærmere bestemt pipa både oppe og nede. Vi klarte jo heller ikke dette uten hjelp og den «heldige» var denne gang Frøydis. Fredag handlet vi inn en børste til å få av det verste støvet, tre liter maling og noen ruller. Pipa har nå fått 2,5 strøk og begynner å bli veldig hvit og fin. (Det er visst ikke hvit, men bomull aka eggehvit.)

CIMG3819  CIMG3820  CIMG3825 

Med pipa malt, er alt klart for gulvlegging(!) neste uke. Det blir veldig spennende. Planen vår er at de starter med soverommene oppe, slik at vi kan få vasket og ordnet de ferdige underveis.

Vi har hatt proffesjonelle ( 😉 ) malere nå en snau uke. De har sparklet og malt hele gangen og taket i stue/kjøkken nede, i tillegg til «loftstua» oppe. Bilder kommer… I uke 23 legges det skifer i gangen og i uke 24 kommer trappa. Nå drar det seg til!

Glory, glory!!!!!!

4 thoughts on “That’s what friends are for…”

  1. I’m a little red devil?! Foreslår at du kjøper livstidsmedlemskap i dåpsgave jeg 🙂 Og Anea er jo fortsatt klar til å påvirkes 😉

  2. Vi trenger en racer med bøtte og klut! Det er uanede mengder støv! evt. vindusvask… skal alltids få satt deg i sving!
    Fra sidelinjen her kommer det hint om IKEA…. men det var det med drill da… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *