Det er vår i luften!

Da er det endelig vår i luften. Vi er helt sikre på at det er vår fordi:

 • hestehovNeo røyter
 • Snøen er borte (i alle fall nesten 🙂 )
 • Silje er forkjølet
 • Naboene har plantet uteblomster
 • 17. mai er forbi
 • Det er lettere å stå opp om morgenen og vanskeligere å legge seg om kvelden fordi det er så lyst!

Vi har hatt et hektisk halvår, med husbygging, giftemål og forsøk på å selge leiligheten. Den er dessverre ikke solgt enda, så denne gangen er det vår tur til å sitte på pinebenken men slik er det nå en gang bare i dagens marked, men plutselig er det vel vår tur. 🙂 Nå skal det sies at leiligheten har ikke ligget ute for salg spesielt lenge, men lenge nok til at vi kunne fått inn bud…. Mange bud! Ietterpåklokskapenslys tenker vi litt på at vi burde solgt i fjor høst…. Hehe Da hadde vi hatt hele vinteren på oss og alt ville sikkert vært avklart nå. Praktiske ting som hvor vi skulle bodd imellomtiden etc. etc lar vi som etterpåbedrevitere bare bli liggende ubesvart.

Nå er det satt opp ny visning på leiligheten den 28. mai, så da krysser vi fingrene for salg etter det. Her er det i alle fall perfekt å bo, stille og rolig og samtidig sentralt. Kort veg til buss og marka med flotte turmuligheter sommer som vinter.  Boligen er lys og koselig, med nydelig utsikt! Plass for parkering av to biler, en i carport og en på felles parkeringsplass. Motorvarmer til begge. Og så er jo alt ganske nytt, siden huset ble satt opp i 2001/2002.  Det var dagens reklame, spre ordet!

flagg 17. mai i år ble en fin dag, til tross for et litt trist vær. Barnetoget hoppet vi over i år, det må være første gang. (i alle fall for meg) Vi satt isteden i sofaen og så på toget i Oslo, brr…. Det var kaldt nok for oss, men faktisk litt koselig. Fyr i ovnen, joggedress og pledd. Vi fikk hilst på Sølvi, Even, Aleksandra og ikke minst Oliver. Han var dessverre ikke helt i form, så grillselskapet ble flyttet fra hagen i Hunndalen til inne på Karmel. Takk for oss og tusen takk for god mat!

Da er også alle fridagene/helligdagene brukt opp for i år, ingen flere fridager før jul, utenom ferie og helger. Men… Vi har fortsatt masse å se frem til, så jeg tror det skal gå helt fint tross alt.

4 thoughts on “Det er vår i luften!”

 1. hoho, så fint å lese at det var flere enn oss som hadde på joggedress og fyrte i ovnen på 17 mai:) Hos oss var det 15 cm snø på verandaen, så det fristet ikke å grave frem stolene:/ Lykke til med leilighetssalget:)

 2. Snø 17. mai er mega trist. Heldigvis ser det ut til å bli litt bedre denne helgen… Blir spennende å se huset deres etterpå, da børner jeg forbi 🙂 hihi

 3. Regn er ikke snø, og det betyr at det ikke er riktig så kaldt!

  NÅ HAR VI «ORDENTLIG» gulv i nesten hele huset! Mangler noen fuger her og der… og litt på boden og i kjelleren, men ellers WOW! Jeg flytter snart 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *