Viktig melding. Lytt til radio!

(Skrevet 3. februar 2008)

Dette blogginnlegget skriver jeg lenge før det skal legges ut på nett. Litt for å få med alt som skjer om dagen, derfor kan innlegget være litt foreldet og rart. For ingen tvil om at det hos oss skjer ting i 2008.

Vi er nå på ferietur i Miami, og denne turen er et skalkesjul. Ja da, noen av dere gjettet det, andre håpet kanskje og noen tenkte helt sikkert ikke tanken en gang. Til de av dere som lurer, les morgendagens Oppland Arbeiderblad (05.04.08).

Midt i desember var Øyvind og jeg hos Kristian og Lene, vi inviterte oss selv på medbrakt alt for sterk taco. Nam. Det var for å være eksakt 12. desember. Vi satt der og koste oss og tullet som vanlig. Lene spurte om vi kunne passe Oliver til sommeren.  Tja, vi dro litt på det, og sa at jo da, det kan vi sikkert, men når? Vi fikk vite uken og tja, vi dro vel litt til på det og sa at første uka i august var litt dum ettersom det var 2 uker etter termin. Hehe, gøyale ansiktsutrykk der og det er det sikkert på noen av der nå også! Hehe 🙂

Kristian sin plan gikk altså i vasken. Den går ut på at vi skal gifte oss, og så har de fått ungene… Og så skal vi få nr. 1 samtidig med at de får nr. 3, *drømme*. Etter litt tulling frem og tilbake innrømmer Øyvind at vi har snakket på bryllup. Vi har snakket på det lenge, men det er det der med å få ut fingeren. Ting tar litt mer tid når man ikke helt vet hva man vil. Vi har ikke hatt lyst på et stort bryllup med masse taler, mye folk og slik som hører til. Vi kunne tenkt oss et bryllup lignende det vi så på den Dominikanske republikk da vi var der i sin tid. Likevel haster det litt, for datoen har vi jo funnet for år og dag siden… 04.04.08. Det er en fredag og på dagen 10 år siden vi ble sammen. I fjor vår undersøkte vi litt med å reise til San Francisco og gifte oss i Sjømannskirken der, men det kokte helt bort i ”huskålen” og dessuten så likte vi datoen et år frem i tid. Men som sagt, alt ble lagt på is på grunn av huset.

Så kom graviditeten da. Vi skjønte vel forsåvidt begge to at dersom vi skulle få giftet oss noen gang, burde det være før junior kom, men det var under 6 mnd til!!! HJELP!

Kristian og Lene, kanskje vi skal ha de som forlovere og ta de med oss på tur? Da trer planen frem, klart og tydelig: Dobbelbryllup i sjømannskirken, det er slik vi vil ha det! Rolig, stille og intimt. Hvis det er slik vi vil ha det, så får foreldre og venner takle skuffelsen over ikke å få delta.  Det er jo vår dag! Litt frem og tilbake, med usikkerhet om å skuffe noen og ikke gjøre alle til lags, men vi er sikre, det er vår dag og vi vil ha det på vår måte!

Grundig research måtte til og det litt fort. Med null energi fra før, var det fint å kunne sitte foran data’n og sulle hver kveld. Hvor skal vi reise?! www.sjomannskirken.no har vært til kjempehjelp. Alicante, Dubai, London, Scotland, New York… Tja si det, alle prester har svart oss veldig fint. New York toppet opp som en klar nr. 1. Skuffelsen var derfor kjempestor da vi fikk beskjed om at de ikke kunne vie oss på dagen pga mangel på prest. New York presten var veldig hyggelig og behjelpelig likevel, tipset oss om Miami, og selvsagt litt lengre flyreise men WOW! San Francisco ble også vurdert, men dit var det enda 4 timer lengre reise, så vi hoppet av pga avstand. Men dit vil jeg en gang altså!

Ute i god tid klarer vi alle fire å få ferie fra 28. mars til 6. april. Så er det bare å finne reisen. Litt surfing og vi tror vi har funnet en god reiserute og et greit hotell. Referat fra turen kommer vel etter hvert. Dessuten har dere jo kunnet lese om reisen vår lenge.

Vi har hatt det så gøy i ventetiden! Vi har klart å kjøpe ringer, bytte navn, ordne med vielsespapirer og vi har gledet oss. Ferien er selvsagt også en ferie, men med litt annet innhold.

Så hva med Amanda og Preben?! Amanda skal på besøk til farmor og farfar og Preben blir Hadelending for en uke, hos Bodil og Bestefar. Neo har også ordnet seg, på egenhånd.

Fra og med allerede slutten av januar er navnet endret, pga. bestilling av nytt pass.  Hvordan vi skal klare å holde dette hemmelig i enda to mnd er vi litt spente på, men det går nok 🙂

Vi har hatt det veldig gøy med dere (les tonemamma i alle fall, unnskyld), da du maste på oss i bursdagen til Bjørg holdt vi maska bra, eller hva?! Og vi har da fått dere (deg og Per Kristian) til å få ut fingeren også, men vi hadde tenkt tanken lenge før du fikk startet med propagandaen din!

Til dere som føler dere snytt for en fest, fester kan vi ordne! Til dere som ikke fikk sett vielsen og er lei dere for det, unnskyld, men vi har bilder som en fattig trøst. Vi har også tenkt på det slik, vi hadde familie til stede og vi hadde gode venner til stede. Frøydis: Nå slipper du å holde den talen du har bekymret deg for tidligere, hehe. 🙂

Vi lover å ikke snyte dere for barnedåpen, om junior nå en gang kommer…

26 thoughts on “Viktig melding. Lytt til radio!”

 1. Hallo folkens

  GRATULERER ALLE 4!
  Well done! Og alle hjerter gleder seg. Dette gleder veldig et mors og «farshjerte». Vi er storfornøyde med valgene. Gleder oss til dere kommer hjem. Dere kan glede dere også, vi var innom Trondhjemsvegen 30 i dag! Blir nesten litt lei meg for at jeg har hatt så mange intense kommentarer på dette jeg nå, snufs, MEN nettopp derfor skjønner dere at jeg er veldig fornøyd! Stooooooooooooor KLEM til dere alle 4. Gleder oss til å se bilder, skynd dere hjem nå da!

 2. GRATULERER TIL FORELDRENE MINE!
  Godt å høre dette, jeg føler meg trygg. Nå er det tilgitt at jeg ikke fikk bli med. Jeg har det bra, men det blir greit når dere kommer hjem til meg! Jeg har jobbet som byråkrat en og en halv dag, da gadd jeg ikke mer, kjedelig, fant ut at buret i bilen var bedre. «Mormor» sier jeg var VELDIG flink på jobb, men ikke dette yrket jeg velger framover. Klem fra Neo`n deres.

 3. Dette var jo overraskende og hyggelig melding. Vi sender våre hjertligste gratulasjoner til dere alle.
  Bjørg og håvard

 4. Hei og gratulerer så mye:-))! Dette var en hyggelig nyhet! Skulle liksom inn å bare sjekke om det hadde skjedd noe med huset, så hadde dere giftet dere:-)! Haha, dette vet jeg alt om å gifte seg i skjul. Veldig moro. Håper dere har hatt det fint på turen.

 5. Hei! Ja nå ble jeg jammen satt ut. Jeg kom hjem fra jobb ikveld og Tonje sa «kom, jeg må vise deg noe». Dette var jammen en hyggelig overraskelse. Gratulerer til dere alle fire. Nå gleder jeg meg til å få se bildene.
  Brit.

 6. GRATULERER FRA OSS ! Dette var morsomt og helt i vår stil. Jeg (tante Kari) sitter her og humrer og ler og ønsker dere alle fire en fortsatt god bryllupsfeiring. Vi gleder oss også til å se bilder. Føler oss absolutt ikke snytt for noe, det er deres valg og deres dag. Dere er smarte og morsomme.
  Klem fra tante Kari og Magne.

 7. Her var overraskelsen stor når avisa ble lest i dag. Gratulerer så masse til begge brudeparene! Dette var virkelig morsomt. Alle gode lykkeønskninger til dere fra oss i Egersgate.

 8. Gratulerer alle fire! Og tante Silje og onkel Øyvind – hurra hurra!
  Så koselig med bryllup, og at dere fikk gjort det på deres måte!

  Velkommen hjem som nygifte, vi gleder oss til å få se bilder og høre alt!

 9. Grattis alle fire!!!! Har akkurat lest avisen, det er skikkelig gøy:)
  Må høre fra dere når dere kommer hjem slik at jeg får tatt meg en tur og sett litt bilder å sånn!!!
  Nå har DU fått meg til å bli gammal da; er ikke lenge siden vi snakket om alt det der dere har klart på litt under itteno…. FEST blir det vel etterhvert da tenker jeg:)

  Vælkømmin hemmat som herr og fru Enger!!!!! Masse klemmer!!!!!!!!

 10. Gratulerer så mye alle 4!!!
  Godt gjort å holde det hemmelig så lenge:-) Visste jo at dere ikke ønsket ett stort bryllup med stor ståhei. Det er viktig at dagen blir slik dere selv ønsker det! Dette hørtes jo utrolig flott og romantisk ut da! Gleder oss til å se bilder!
  Klem fra Nina , Reidar, Espen & Mats.

 11. Vi stiller oss også bak gratulantene ! Det samme gjør Vibeke , Lars Erik og lille Ludvik, som for tiden bor her hos oss, da de pusser opp sin leilighet på Gunerløkka.
  Vi regner med at det kommer noen bilder av seansene etterhvert ?

 12. Hei
  Gratulerer så masse til dere alle!!
  Alle gode lykkeønskninger for fremtiden.
  Hadde Nina på tråden som sladra! Og slapp av; hun var ikke såra og vonbråten over å bli snytt for en fest 🙂

  Mvh Synnøve&Knut
  Lars og Håvard

 13. Hei – gratulerer så mye til dere fra oss – dette var koselig!! Håper vi får se bilder.
  Klem fra Marianne, Håkon, Karin, Asmund og Ola. Bamse hilser også:-)

 14. Hei på deg Silje…
  Gratulerer til dere alle!
  Dette var en spennende og morsom måte å feire på!
  Ønsker dere alt godt i framtida!
  Klem fra Beritg

 15. Hei Silje & Øyvind, Lene & Kristian

  GRATULERER SÅ MYE ALLE FIRE !!

  Dette var en hyggelig melding og en sporty måte å gifte seg på…
  Vi ønsker dere alt godt i fremtiden
  Og tillykke med de voksene magene til begge fruene.

  Store klemmer fra Arild & Hege Linn, Emilie og Rikke

 16. Hei hei!!
  GRATULERER SÅ MYE!!! 🙂 Utrolig hyggelig å lese! Og barn i vente også… Ja her er det mye vi ikke har fått med oss. Vi gratulerer igjen!!
  Masse klemmer fra kristin, henning, rex & chera

 17. Gratulerer til dere alle fire – og de små (hund inkludert), som får oppleve ennå sterkere bånd mellom foreldrene sine. Neo kommer vel aldri til å tilgi dere helt for at dere overså ham til forloverrollen (det var vel ikke bare for delfinene og damene han følte seg snurt). :p … Jeg har lovet Latira at hun skal få bære slepet til Trine når det blir vår tur. (Men tror det er en god ide om hunden slutter å spise alt hun kommer over før den tid.)

 18. Hei Latira (Kevin og Trine)!
  Dersom du er klar Latria så kan vi stikke av vi også, jeg er KLAR!!!!
  Koselig med hilsen, jeg har tilgitt de litt, for jeg har fått ligge i sengen til besteforeldrene mine en hel uke! Smart det også 🙂 Men jeg ville fått det knall i USA, hvor de fleste andre hunder er kastrert ;)Kanskje vi kan leke i hagen min itl sommeren????
  Neo
  PS: Hvorfor slutte å spise alt? Man vet jo aldri hva som virkelig er godt!!!

 19. Hei alle sammen!
  Tusen takk for hyggelige hilsener, det er veldig koselig å bli husket på!

  I helgen skal vi på hyttetur, men regner med det kommer noen bilder og litt referat fra turen i starten av neste uke. Det har som Øyvind sa vært litt hektisk etter vi kom hjem, med klesvask, frisørbesøk (hihi vi fruer har det flott!!!) og jobb da… Og ikke minst huset vårt! Der skjer det ting, samtidig som vi snart må si farvel til leiligheten. Det blir rart.

  Håper alle får en riktig god helg!

 20. Tonemamma: Jeg har (endelig) fikset småfeilene oppi der, men den nedi bånn her lar jeg stå til spott og spe. At det går an! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *