VI HAR GIFTET OSS!!!

CIMG3350

Vi reiste til Miami hovedsakelig for å gifte oss. At vi fikk en fantastisk bryllupsreise og ferie samtidig, var veldig flott.

Datoen 04.04.2008 er en spesiell dag for oss, det er på dagen ti år siden vi ble ”sammen”.  Denne datoen ble derfor ”håndplukket”, og vi endte opp i Miami fordi det var en av kirkene som var ledig denne dagen. Alternativet var New York, men de manglet prest med vigselsrett i denne perioden. San Francisco var også et alternativ, men klimaet var litt kjøligere og reisen noe lengre.

Prestene i Miami har vært veldig hjelpsomme og på selveste nyttårsaften fikk vi bekreftelsen på at datoen 04.04 var ledig for oss. Kult!!!

I løpet av ferien var vi innom kirken to ganger før vielsen. Det var ikke nødvendig, men det var veldig fint å ”kjenne” de som jobbet der litt før selve dagen. Vafler fikk vi og. 🙂

De fleste papirer måtte ordnes i Norge før avreise, mens marriage licence måtte ordnes der nede. Det gikk forholdsvis fort, da vi var tidlig ute og først i køen! Lett match, og vi fikk lisensen kanskje 20 minutter etter ankomst på kontoret. Da hadde vi avlagt løfte på rette opplysninger, og det hele var rimelig surrealistisk.

CIMG3205

For å feire det hele gikk vi på Starbucks (igjen) og kjøpte kaffe/kakao og hadde det koselig.

Selve bryllupet foregikk fredag kl. 13.00, og kl. 09.00 fredag morgen reiste Lene og jeg til byen for å forsøke å få tak i blomsterbuketter, noe som viste seg å være tilnærmet umulig. Takket være google, noe tålmodighet og MYE trasking endte vi opp med hver vår flotte bukett! Bukettene er nå ganske bereiste, da de flatklemte og litt slitne ankom Norge i en rosa, etter hvert etterspurt, koffert.

CIMG3435      CIMG3437 

Vielsen foregikk utendørs, under palmene. Ganske stilig!!! Presten holdt en fin tale, og hadde en blanding av amerikansk og norsk tradisjon i forbindelse med ekteskapsinngåelsen. Vi sa ja, og så måtte vi gjenta etter han, før vi satte på ringene. Dessverre husker jeg ikke ordrett hva vi sa, men det var veldig fint. Så ba vi fader vår, og ble erklært gift. 🙂

CIMG3508 

Miami er varmt med shorts og t-skjorte, hvordan er det da med skjorte, slips og mørk dress? Hett… Og som om ikke det var nok må man løfte på gravide damer… hehe

CIMG3413

Bryllupsmidagen ble spist på Primos, på the Doubletree Hotel, som var nabo’n vår. Veldig stilig restaurant, med god mat.

CIMG3488

Forhåpentligvis har vi tatt nok bilder, selv om jeg frykter at vi ikke har nok…. Men, kanskje tar vi oss en tur til fotografen i løpet av høsten??? Da passer kanskje kjolen igjen???

9 thoughts on “VI HAR GIFTET OSS!!!”

 1. Takk for titten, det var fine bilder, og Silje, det ser ut som du sier «ædabæda, he,he», har jeg rett ? Blomsterbukettene var nydelige, står fint til 4 staselige ungdommer synes nå jeg. Åsså så fine kjoler da! Igjen, GRATULERER.
  Klem fra tante Kari og «onkel» Magne.

 2. hei hei…da er vi hos anders & ellen og lille eline natalie..min aller første onkelunge. Herlig liten skapning og snill som et lam.
  Vi ankom bregneveien ca kl 22:40 etter 5 timers kjøretur…som gikk overraskende fort og greit…men det er vel igrunnen ikke så rart med tanke på all den treningen vi har hatt i det siste…blitt rimelig drevne i det å reise.
  Dere har lagd en veldig fin oppsumering av turen vår må jeg si..vi får prøve og få til en bildesorteringskveld til uka.

  og ja…..STARBUCKS er dypt savnet

  Tusen takk for en uforglemmelig tur…vi koste oss masse.

  kristian & co

 3. Flott med en kort oppsummering, men vi forventer nå at vi innen rimelig tid får se noen flere bilder og får litt mer info. om turen og bryllupene.
  hilsen
  onkel Håvard

 4. Rosa brudebukett på Silje.. kom kanskje ikke som noen bombe..;) Den var kjempefin da, heldig med valget..og fine bilder 🙂

 5. Grattis!!!! det må ha vert utrolig morsomt å holde på denne hemmligheten så lenge ! Flott at dere kunne det gjøre dette sammen på denne måten, må ha vert veldig romantisk 🙂
  Hilsen Stine

 6. Rally: rosa på meg?! hehe noen ting forandrer seg aldri vet du. Håper vi ser deg søndag 🙂 Men da vi omsider fikk tak i blomster var også de ganske store, så alt er nok stort i USA 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *