Vel hjemme!

Da er vi vel hjemme på norsk jord etter en fantastisk ferie i USA. Som nevnt var det hele egentlig et lite skalkesjul for vårt giftemål. Men en ferie sammen med gode venner til "Karibien" er slettes ikke å forakte. 🙂

Kvelden før vi reiste hadde vi derimot en lite hyggelig opplevelse Vi fikk en mail om at hotellet var overbooket og at det ikke var rom for oss i herberget. Oh my gosh! (Vi turte ikke en gang å fortelle dette til Kristian og Lene.) Vel, etter ca. 17 mailer (ikke tull) ordnet det seg heldigvis, og vi ble innlosjert på Hilton Biscayne bay. Dette er nabohotellet til det opprinnelige Marriott Biscayne bay, som vi egentlig ville bo på. Etter to dager var vi innlosjert i hver vår suite, etter at Øyvind og jeg først måtte bo i et king size rom de to første nettene. Et king size rom med utsikt kun over byen, ikke havna… Ikke akseptabelt i det hele tatt…  😉

CIMG3089  CIMG3092 

Vel innkvartert i suiten vår, hadde vi en fantastisk utsikt over byen på den ene siden, Marriott hotellet på andre siden og ikke minst sjøen og havna. Miami port er en veldig travel havn, med masse cruisebåter vi drømmer om å reise med.  Siden vi bodde i suiter, fikk vi upåklagelig service av concierge’n på hotellet og ikke minst bellboy’n som var helt suveren som guide.

CIMG3100  CIMG3102

CIMG3112  CIMG3109
Helt grei utsikt! Og kjekt å ha en arbeidspult(!) og sofagruppe på rommet.

Miami er en fantastisk ferieby. DownTown Miami er kjempekoselig å gå og rusle i. Vi har noen timer på cafeer, vandring gatelangs og shopping der. Et veldig ok område lå i ”gangavstand” (i hvert fall salgsoppgave-meglerspråk gangavstand… hihi) fra hotellet. Deilig å gå av seg all den friterte maten.

Mat i USA er et kapittel for seg selv.  Ellers lå vi like ved American Airlines Arena, som vi besøkte en kveld da vi var på en spennende(?) basketballkamp mellom Miami Heat (Let’s go heat!!!!) og New Orleans (I just love CHINATOWN). "Vårt" lag tapte desverre ganske så klart. Uansett, det var helt klart en opplevelse verdt å få med seg. (Takk til conciergen som klarte å skaffe billetter dagen før kampen.)

CIMG3206 

CIMG3256  CIMG3273
(Det var visst ikke lov å ta bilder av den maskot-figuren, uten
å kjøpe bildene av de. Derav sint dame i høyre hjørne… 😉 )  

Ellers fikk vi med oss Miami Beach. Her var det nok et shoppingmekka!!!! Og ikke minst en fantastisk strand. Dessverre var det rødt og lilla flagg et par av dagene, men hva gjør det for noe når alternativet var snø i Norge?????

CIMG3012

Everglades ble besøkt, til gledelig og skrekkblandet fryd. Reisefølget var her litt delt i oppfatningen om skrekk og glede, men da vi reiste derfra var alle veldig fornøyd. Hihi. (Noen med å ha overlevd, andre med hva de hadde opplevd.)

CIMG3052   CIMG3060

CIMG3064   CIMG3073

Som et lite høydepunkt for turens mest solglade huselsker, ble vi også med på en båttur i Miamis ”skjærgård”. Her fikk vi smugtittet på husene til alle kjendisene, samtidig som vi fikk solt oss! Smart. 🙂 Et par av husene ble faktisk gjenkjent av Se og hør’s utsendte spioner.

CIMG3172   CIMG3180

CIMG3160 

Tja, det var noe av det vi opplevde. Som de fleste sikkert har fått med seg, mistet vi flyet tilbake til Oslo lørdag, og fikk derfor hele søndagen som bonusdag i New York. Byen er dessverre såpass stor at en dag ikke holder, i alle fall ikke når man toger feil veg til tider… Men, vi har da vært der. 😉 Og en tur tilbake er planlagt en gang i fremtiden.

4 thoughts on “Vel hjemme!”

  1. Jeg er bare SÅÅÅ klar for sommeren jeg nå. Ser jo så deilig ut… Enda så kommer det ikke frem på bildene at det var VELDIG varmt og behagelig der…

  2. Silje: Hvis vi legger ut et nærbilde av panna til brudgommen som sto og løftet på gravid frue (i timesvis) for å få fine brudebilder…. DA skjønner nok alle at det var varmt der. 🙂

  3. Det var en flott tur, om dere vil herme kan dere få annonsere det her på morsom.no. Eller var det mer for Ellen kanskje?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *