Ørlitt leilighet-styling og valg av eiendomsmegler

Nå skal vi selge leiligheten snart. Vi flyttet inn i flunka nye leiligheter for 6(!) år siden, så det er ikke allverden å gjøre her. Noe småtteri har vi likevel puslet med.

Vi har malt muren bak ovnen i stua og skapet på badet har også fått et strøk maling slik at begge deler nå er skinnende hvite. Vi har også lysnet opp vinduskarmer og bjelker med en slags matt hvitfarge. Per Kristian har hjulpet oss masse og har både satt opp glassbyggervegg og fikset god belysning på badet. Tusen takk! Vi har sikkert gjort noe mer og, men det husker jeg ikke i farten. Det vil si, vi har jo ryddet en del og kjørt bort 30 pappesker med… ehhh… ting… bort til Bråstad Brua for oppbevaring.

En del av planen med glassbyggersteinene var å få inn noen fine hyller på siden av de inn mot veggen. Og det har vi nå fått på plass. Festene ble kjøpt på nett og hyllene bestilte vi av Sagstuen her på Gjøvik. Vi synes det ble ganske så fint. 🙂

CIMG2748    CIMG2759

Valg av megler, ja. Silje har jo blitt supermegler og har derfor ikke lov til å selge leiligheten vår selv. Heller ikke kan noen andre i Garanti her på Gjøvik gjøre det. Faktisk ingen i Garanti i hele landet. Da ville Kristin Halvorsen blitt veldig sint og det har vi ikke lyst til. (ok, litt da…)

Derfor har vi innhentet tilbud hos andre meglere i byen. Flere håndplukkede meglere har vært her på befaring, men kun en kunne få æren av å forsøke å selge vår kjære leilighet. Og vinneren er…… :

Privatmegleren….. hurra!

Vi får se, da… hvor fornøyde vi er med han om noen måneder. 🙂 Spennende blir det uansett. Og samtidig blir det veldig rart å selge leiligheten vår.

2 thoughts on “Ørlitt leilighet-styling og valg av eiendomsmegler”

  1. Måtte klikke meg inn for å se stort bilde av hyllene. Det ser jo riktig så lekkert ut. Viktig med god og fin hylleplass på badet.

  2. Garanti i resten av landet kunne fått lov, men det spørs om de synes det er så ok å kjøre til Gjøvik da??? vel vel… Valget er tatt, og vi er SPENTE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *