Et kremt fra sjefen

Nok en helt grei helg går mot slutten. Fredag var vi en tur på Raufoss, og skumle Mexxi var også der. Hun er streng altså! Amanda og Preben var oppe, og de andre skulle opp for å si god natt, og jeg tenkte jeg kunne bli med, men kremt kremt… Mexxi voktet trappen så jeg ble nede, hun slapp ikke hvem som helst forbi. Så istedenfor  å lage noe nummer ut av det, ventet jeg nede. Kristian var også nede, så det var jo greit å holde han med selskap. Dumt å etterlate han helt alene…

CIMG2842

Lørdag var litt kjedelig, men det tok seg opp. Vi sov lenge, lekte litt søk i snøen og så bar det rett i bilen. Der ble jeg liggende en stund, før vi ankom Kiellandsgate. Der var det mange stilige folk i svarte dresser og pene kjoler. Tøft! Per Kristian hadde kledd seg ut som pusen, de var skikkelig like. Svarte og hvite begge to. Helt hvorfor vi var der, fikk jeg ikke helt taket på, men ord som vielse, selskap, koselig og overraskende ble sagt utallige ganger. Menneskene mine fikk mye god mat tror jeg, kjøkkenet luktet i alle fall himmelsk! Jeg fikk også ganske mye oppmerksomhet, og litt snadder ble det på meg også, var noen snille onkler der altså!

CIMG2804   CIMG2812

I dag var noe av det første vi gjorde å gå ut for å tisse, jeg burde selvsagt lukta lunta men det gjorde jeg altså ikke… Da jeg kom inn så bar det rett i dusjen. Så nå ligger jeg her fluffy, nydusjet, stylet, børstet og klippet! Klørne og ørehårene har funnet vegen inn i støvsugeren. Varmen fra ovnen tørker meg sakte, men sikkert. Vel vel, det var min helg, håper dere andre har hatt en like fin helg som meg!

-Neo-

3 thoughts on “Et kremt fra sjefen”

  1. hrmf… dere gidder ikke legge ut bilde av meg der jeg er nydusja og fluffy?! Og ørene mine er jo blitt så små…. Skikkelig nette.

  2. HA HA HA! ja,mexi er ei skummel dame… Stor kjeft i en liden kropp HA HA!

    Gratla med Mamma og Stepappas bryllup Silje!!

    klem klem

  3. Takk takk Ellen!

    Neo hilser og sier han setter pris på at flere også synes hun er litt skummel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *