Enda en helg…

Hui hvor det går, om to uker så sitter vi på flyet og koper. 🙂 Og så sitter vi der da, og sitter og sitter og sitter… Jeg har fått beskjed av legen om å drikke masse vann og å ”trimme” litt underveis, så jeg får hoppe opp og ned som det passer seg! Hihi.

Nå har snekkerne tatt påskeferie, makan til luksus! Vi andre har igjen tre dager før påskeferien 2008 kan gjøre sitt inntog. Det går fort da, tross alt!

CIMG2892 
Gå forsiktig…

Frem til nå har vi hatt ”gulv” i hele huset, slik at vi har kunnet gått fritt rundt og inspisert. I dag da vi åpnet døren, ble vi møtt av en slagmark. Det er lagt gulv i stuen og på vaskerommet. Kontoret har også gulv, men det er jo støpt, da. I andre etasje er det tett gulv på badet og litt rundt om kring ellers, men stort sett er alt helt åpent og nylig isolert. Isoleringsbilen var der denne uken. De sprøyter inn isolasjon, og da tettes det vist ekstra godt i kriker og kroker. Det blir bra, for både Neo og jeg er frysepinner, som liker å ha det godt og varmt rundt oss. Det er gjort samme prosedyre i ytterveggene tidligere, så jeg tror huset blir tett og varmt.

CIMG2903   CIMG2899
Hvitt, rent og pent tak med enkelt utseende, men ikke
like enkelt å kappe til med vinkler i alle retninger. 🙂

I første etasje er ”vi” helt ferdige med å legge tak. Kontor og vaskerom har takessplater, resten av første etasjen har gips. Så lykke til kjære maler! I andre etasje har det også blitt tak, alle rom unntatt badet er ferdige. Her er det ferdigmalt takpanel fra Arbor. Lekkert!!!

Når snekkerne kommer tilbake fra påskeferie, friske, brune og med appelsin og kvikklunsj rumlende mage, håper jeg det er klart for litt mer rominndeling. Bare de får på plass ”gulvene”…

Garasjen er nå så godt som ferdig. Den er til og med ryddet! Noen porter, en dør og så er den klar til bruk. Det går fremover nå, men fortsatt gjenstår mye før vi kan grille pølsene på takterrassen St.Hansaften.

2 thoughts on “Enda en helg…”

 1. Nå begynner det å ligne et hus.
  Alle har vi ferie i påsken, vi sitter nå i solveggen hos Anders og Ellen.
  Mexxi er med på turen og raser rundt i området på jakt etter nye katter.
  Hilsen fra alle i Fevik. Vi sees på takterrassen St. Hans.

  Håvard

 2. Heisann alle (som var) i Fevik.

  Det begynner så aboslutt å ligne et hus! Flere bilder kommer snart.
  Beklager litt sent svar, men vi har hatt en del å styre med her. Bryllup og slikt vettu… Hihi 🙂

  Vi ses på grillfest! (Jeg kan ordne lomper)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *