KRISE KRISE KRISE (avverget)

Nå er jeg ganske lei meg og fortvilet. Har i noen uker gått og gledet meg vilt til å reise på ferie. MIAMI BEACH HERE I COME! Jeg har sett på nok filmer og tv-serier til å vite at det er her damene befinner seg. Jeg er jo så glad i damer, så jeg har gledet meg enormt til å finne noen snertne amerikanske snupper.

CIMG2453

Har vært litt bekymret for den flyturen. Jeg har jo ikke all verdens med erfaring fra kollektivtransport, men jeg er glad i å kjøre bil. Og dersom jeg får ligge nede ved føttene til mamma’n min så er det jo lett match, da er jeg trygg. Hørt rykter om at vi får servert mat på flyet også, og jeg vet av erfaring at mamma søler litt… hehe. Ikke si det til henne at jeg har sagt det.

Hotellet har jeg også hørt en del om, og jeg så et bilde fra rommet og senga så grei ut den, altså! Ikke for det, jeg tar gjerne med meg min egen.

Jeg har sett film av båtturer, basketkamper, hørt om bøtter med popcorn, donuts og hva det nå måtte være. Gledet meg til en båttur hvor vi kan se delfiner, jeg er litt skeptisk men båtturer er jeg jo glad i!  Det har jeg vært med på før.

CIMG2596 

Så slår lynet ned! JEG FÅR IKKE VÆRE MED!!! Hva for noe?! Ingen damer, ingen delfiner, ingen båttur, ingenting. De sier til meg at dersom du skal være med på flyet, må du sitte under, sammen med bagasjen. YE RIGHT! Alle mine illusjoner om en ferie gikk i tusen knas i løpet av kort, kort tid. Jeg får altså ikke være med.

Oki, oki, Oliver kan jeg besøke, forsøkte jeg meg med. Hva skjedde da?! Jo, jeg blir fortalt at han skal til bestefaren sin på Hadeland den uken, sammen med Preben. For Kristian og Lene skal også på tur?! Hva i alle dager. Ingen tenker altså på meg. INGEN!

Pappa sier at dersom jeg også vil på ferie, kan vi alltids finne en kennel til meg. KENNEL! MEG?! Tror ikke jeg har spesielt lyst til det, men nå ser det mørkt ut.

På målstreken slår heldigvis Ragnar (bestefar) til, og sier at jeg kan få være på jobben sammen med han… Takk, takk! Godt det er noen som tenker på meg likevel. Nå har jeg vært på en liten prøveovernatting der, han han var nemlig litt spent på meg og soving. Hehe, akkurat som om jeg har noen søvnproblemer! Sover hvor som helst og når som helst jeg, bare jeg slipper å være alene.

-Neo (den forrådde)

3 thoughts on “KRISE KRISE KRISE (avverget)”

  1. Huff a mej, Neo. Det er neimen ikke lett når pappa og mamma reiser på ferie alene. Se det på den lyse siden; nå slippr du å få masse sprøyter før ferie og karantene etter ferie. Også har jeg hørt at besteforeldre gir litt mer godbiter enn det foreldre gjør.

  2. mhm… jeg skjønner tegningen, men hva med damene?! Jeg tror egentlig det blir fint å være på litt «ferie»… Som du sier godt med godbiter (bare jeg ikke blir syk, har litt lett for det…) og sikkert mange flotte turer!

  3. Så bra du slapp kennel da. Veldig fint med besteforeldre synes jeg, de er som regel litt snillere enn foreldre…
    Og nå må vi snart møtes igjen Neo, vi fikk ikke lekt så mye sist gang vi møttes da mamma’ne våres synes det var litt kaldt ute 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *