Bedre sent enn aldri…

Husbyggerne har vært dårlige på bloggfronten den siste tiden. Heldigvis gjelder det bare bloggerne og ikke snekkerne. Snekkerne jobber nemlig for fullt, så det går fremover med stormskritt, enn så lenge. Vi frykter det kan komme tregere tider… hehe.

CIMG2637  CIMG2650

Vi har hatt et nytt møte med elektrikeren. Forhåpentligvis får vi nok stikkontakter på rett vegg og lyspunkter i taket der vi trenger lys. Det er ikke så lett å se for seg alt enda, men det blir helt sikkert bra, og vi gleder oss.

Byggmester Fuglerud kom på besøk i Panoramaveien her en dag og nå er det meste planlagt. Type ytterdør og innerdører er plukket ut. Husfargen bestemte vi for lenge siden. Det blir hvitt. Men taksteiner er ikke valgt ut før nå og fargen blir faktisk grå. Tøft! 🙂

Vi har funnet oss fliser vi liker både til gangen og vaskerommet. Når det gjelder parkett, er vi så godt som i mål og det blir ganske så sikkert eik.

CIMG2680

Vinduer har vi bestemt for lenge siden og nå er de begynt å komme på plass. Det meste av ytterpanel er også slått på. De har prioritert å drive med det siden det har vært såpass fint vær i det siste. Så rømmer de heller innendørs igjen når det (garantert) blir kaldere igjen.

4 thoughts on “Bedre sent enn aldri…”

  1. Superspennende. Nå har jo huset tatt skikkelig form (i allefall utvendig). Det ser skikkelig flott ut. Etter husbygginga mangler bare giftermål og barn 😉 hund har dere jo…

  2. Det er ikke så verst inne heller. Har selvfølgelig tatt bilder og det kommer nok et nytt innlegg bare jeg får somlet litt først. (som vanlig)

    Er du gift du da? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *