Rex’s hjemmeside

Kristin har lenge snakket om å få i stand en hjemmeside til sin kjære Rex. Faktisk helt siden vi var på hyttetur sammen. 🙂 (Det må vi forresten få til igjen snart…)

Nå er altså Rex på nett. Gå inn på siden hans ved å trykke her eller på bildet under. Kristin har også tatt seg tid til å skrive en del om rasen Tollere, noe vi selv har tenkt på leeeenge uten helt å få det gjort. 😉

Rex's hjemmeside

Vi møtte Kristin og Rex for første gang da vi var på utstilling på Hamar.

2 thoughts on “Rex’s hjemmeside”

  1. voff voff!! så fint dere reklamerer litt for oss!! håper noen har lyst å komme å se på siden min, også håper jeg at jeg og neo kan møtes igjen snart 🙂 håper alt står bra til med dere alle sammen!!! voff fra rex & chera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *