Godt nytt år!

Julen og nyttårshelgen er slutt for denne gang. Vi kom oss helskinnet igjennom pakkekaos, fridager, ribbesvor og riskrem. I år ble det bare riskrem på meg på juleaften, og det er dessverre litt for lite etter min mening.

Julen går fort med sosiale sammenkomster. Denne julen synes jeg vi var flinke og holdt oss litt hjemme og, kvalitetstid på sofaen!

CIMG2597
Professional Turkey-cutter

Nyttårsaften ble en fin kveld, med god mat (?) og masse godt selskap. I år var det mange som hadde lyst til å feire nyttår hos oss, og det var så koselig! Vi fikk lånt oss et flott respatexbord fra Kiellandsgate og 6 stoler fra Øiestad i 21b, så da var det duket til fest med 14 til bords! Supert! Alt i alt var 14 stykker innom her, i tillegg til de fire andre hundene, så med Neo, Øyvind og meg så var vi 21 stykker. 🙂

CIMG2601
Alizee på tv’en?

Kristian og Lene kom og hjalp til med maten og ryddingen før festen, TUSEN TAKK! Tusen takk også til Aina, uten å si noe mer om det!

I år var det perfekt rakettvær, endelig! Det har vært flere år nå hvor vi bare har hørt smellene. Men i år, siste året på toppen, kunne vi endelig stå på verandaen og se på alle rakettene fra Nes til Kapp! Fint! (med unntak av den forbanna furua)

Arbeidsdagene kom tilbake i full fart, og nå er vi i gang igjen med vanlige hverdager. Der er da fine de også!

4 thoughts on “Godt nytt år!”

  1. AnneLise: 2008 blir fantastisk spennende!!! 2. laget til Lyn Oslo du tenker på eller? 🙂

    Ruben: Ja, maten var veldig godt! Nesten på høyde med «taco-gryta» du disker opp med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *