Ferie!

Vi skal på ferie, jabadabadooo! Det er alt for lenge siden sist vi var og luftet bikinien, så nå er det på tide. Etter å ha fått beskjed om at Kristian og Lene ikke har vært på ferie sammen alene, fant vi ut at det må det gå an å gjøre noe med. Som sagt, så gjort. Fire stykker har utrolig nok klart å få ferie på samme tid, uten alt for mye frem og tilbake! Flotters! Så hvor skal vi reise da? Noe "vanlig" chartermål var ikke bra nok for denne ferien, vi tenkte å reise til et sted vi ikke kom til å reise tilbake til med det samme (oki, ikke alle kan være som deg Ruben og reise dit hvert år…) En storby kunne vi tenkt oss..

image

New York, San Francisco, Paris, Milano, Dubai…. Valgene var mange, men hva var vi ute etter? Lufting av bikini eller visa? Begge deler?  Helt på oppløpssiden dukket en snerten tur til Miami opp og jammen meg vant den ikke på målstreken.  Her tror jeg vi kan få luftet både visa og bikini, og får vi ikke luftet bikinien, nei vel, det er vel i alle fall varmere enn hjemme!

Miami

Vi skal bo på på Marriott Miami Biscayne Bay. Litt info om hotellet:

Marriott Miami Biscayne Bay

image Set at the eastern edge of downtown Miami, the 31-story Marriott overlooks Biscayne Bay, one mile from Bayside Marketplace. Also close to the Port of Miami, the hotel draws both business and leisure travelers. There is a 220-slip marina on site, and charters are available (surcharge). Other amenities include an outdoor splash pool and spa tub, as well as a tri-level fitness center with bikes, treadmills, and free weights.

 

 

image
image
image

The Miami Marriott Biscayne Bay offers 600 guestrooms on 31 floors. Amenities include bathrobes, hair dryers, mini-bars, cable TVs with premium channels and multi- line phones. The Deluxe Bayview rooms overlook the Biscayne Bay and the Port of Miami.

Den 29. mars reiser vi. Vi glær oss!!!

2 thoughts on “Ferie!”

  1. *Supermisunnelig* Jeg vil også på ferie! Nå! Har ikke vært på ferie siden sommeren 2006, og det var interrail i 40 grader med morgenkvalme og 35 kilos ryggsekk.

  2. Vi har heller ikke vært på ordentlig ferie på år og dag, så dette bli knall! Sist vi var i bikiniland var 2006, tror jeg! Etter det har det vært noen storbyturer og litt, men så har det vært stopp, så dette blir TOPP! hihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *