Huset tar form!

Etter en litt (?) forsinket oppstart er byggingen nå så godt i gang at vi ser konturene av første etasje. Reisverket i første etasje er oppe og bjelkelaget i andre etasje er stort sett ferdig lagt. Det manglet litt på ”badet”, om vi orienterte oss rett. Vi var inne i ”huset” for første gang i går, og flere overraskelser kom selvsagt. Det virker litt trekkfullt der enda. 🙂

CIMG2543  CIMG2549

Øyvind synes kjøkkenet virket stort, og jeg synes garasjen og huset i seg selv ser større ut enn antatt. Men.. disse inntrykkene kan fort endre seg undervegs. Da vi var der første gangen og så kjelleren synes vi det så lite ut, nå synes vi det så ganske vanlig ut, så vi får håpe det ikke går tilbake til å se lite ut. 🙂

Hagen på nordsiden ser også ut til å bli ganske ”stor”, jeg trodde det var en smal tarm der, men det en liten hage der faktisk! Nå ser det jo ut som en ordentlig hage og, fordi snøen dekker til jordhaugen som egentlig er der!

CIMG2552
Neo fikk også være med inn i det nye huset,
og vi er litt usikre på hva han synes.

7 thoughts on “Huset tar form!”

  1. Ser bra ut detta! Så andre etasjen var på gang her om dagen. Men hvor er ønskelisten deres til jul?!?! 🙂

  2. Besøkte loftstua i dag. Fin og stor, men fy så kaldt. Men det blir sikkert bedre der til sommeren. Får vel gjøre opp igjen turen da, tror jeg.

  3. Kom igjen når du vil, men neste desember, da lover jeg at det er varmere der! Hvis ikke er det en snekker og en arkitekt som har et STORT problem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *