GOD JUL!!

Adventstiden nærmer seg over med stormskritt, utrolig hvor fort tiden går. De siste ukene har det vært kaldt på Gjøvik, men så pent! Her oppe i høyden er det tykke hvite busker, snø og rim over alt og på alt, til og med bilen sier Øyvind. Det er kanskje ikke så vakkert. Den som ikke får julestemning av dette må ha andre assosiasjoner til jul enn meg.

CIMG0673

Neo har det fint, tror jeg. Han logrer og er glad som bare det når han får lov til å løpe etter isklumper. Han er veldig glad i å spise julepapir og annet papir som havner på gulvet under juleforberedelsene.

Nå kan julefreden snart senke seg over oss. I morgen er det siste arbeidsdag før jul, med julelunsj på jobb fra klokka 13. Etter den tar jeg juleferie. I alle fall frem til 4. Juledag, da skal jeg innom jobben en tur, før det er ferie til neste år 🙂 Deilig tanke.

Julen skal feires borte, så her har det ikke skjedd mye med tanke på juleforberedelser. Alle pakker er handlet inn, og de fleste pakket inn. Gulvene er ikke vasket og støvet ligger fortsatt tykt på hylla. Klærne er ikke brettet, og de fleste er heller ikke vasket. Desember har blitt brukt til kos og avslapping på sofaen! Smultringer har jeg ikke bakt, ikke noe annet heller. Her er det kun limekarameller og vanlige karameller som har blitt laget til jul!

Helgen skal benyttes til mer sosialt samvær og forhåpentligvis finner vi roen til å få frem noen engler og røde sløyfer også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *