Diverse bloggtips…

Under følger noen småtips for muligens å kunne gjøre det lettere å følge med på hva som skjer her på bloggen. Vi har lagt på noen småbilder og attpåtil gått over litt forsiktig med markørpennen vår. 🙂

innlegg

INNLEGG
På forsiden vises de siste innleggene. Imidlertid er dette bare en "forhåndsvisning" og bare de første avsnittene av hvert innlegg vises. Forhåpentligvis har alle fått med seg at man faktisk må trykke på enten overskriften eller linken "Les resten…" for å se hele teksten.

hva_skjer

HVA SKJER?
I høyremargen på bloggen vises de neste tingene som skjer i livet vårt. Vi er ikke alltid like flinke til å oppdatere denne. Si fra hvis du vet om noe vi har glemt! 🙂stikkord

STIKKORD
Alle innlegg på bloggen defineres med et eller flere stikkord. Disse vises som linker under hvert innlegg. Trykk på de så får du opp alle innlegg som omhandler det samme.

 
fremdriftFASTE SIDER
Vi driver jo og bygger hus. Planen er å bli ferdige i juni 2008. Hele fremdriften med masse bilder kan dere følge måned for måned ved å gå inn på linkene under "Hus" i høyremargen. (Ja, november mangler, men den er rett rundt hjørnet…)

gravatar

GRAVATAR
Noe helt nytt er at du kan laste opp et bilde som vises ved siden av kommentarene dine. Dette kan være litt knotete å sette opp, men bare trykk på bildet ved siden av kommentaren din og følg teksten som står hele veien så skal det nok gå bra. (Ruben klarte det jo…) Eventuelt kan dere bare spørre om hjelp en gang vi er på besøk. 😉

Dett var dett for denne gang. Forhåpentligvis kommer det mer nytt senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *