Kjøkken i boks

For å komme i mål med kjøkken har det tatt ¾ år. Vi har hatt forespørsler inne både her og der. De fleste tegningene har etter hvert blitt veldig like. Det er noe vi har gjort bevist, for å få sammenlignet på pris. Helt til sist har Monter, Byggmakker og Ikea vært de vi har vurdert i mellom. Ikea falt ut etter at fronten vi hadde sett på ble tatt ut av sortimentet nå i høst. Vi hadde også et annet alternativ der, men etter diverse problemer med tegneprogram og greie priser andre steder, ble de valgt bort.

Byggmakker kom på banen igjen etter tips fra en venninne om at de hadde to nye serier, Fiorin og Cello. Cello var det helt klart rimeligste, men ble etter hvert valgt bort, blant annet på bakgrunn av mindre utvalg i deler.

Vi har stått igjen med Fiorin vs Monter. Begge frontene er liggende eikestruktrur. Kjøkkentegningene ble temmelig like, og forholdsvis enkelt å sammenligne tilbud. Både tilbudet fra Byggmakker og tilbudet fra monter er med ferdig monterte skrog, noe vi anser som en stor fordel fremfor blant annet Cello og Ikea. Vi skal nok få skrudd nok likevel! Etter en god del frem og tilbake har vi bestemt oss. Det blir kjøkken fra Byggmakker, Fiorin, celine lys eik. Valget har blitt tatt med hovedvekt på pris, men også utseende har spilt en stor rolle.

Dette blir mest sannsynlig det nye kjøkkenet vårt.

Vi er veldig fornøyde med løsningen, og gleder oss til å se det in real life. Byggmakker og Monter har begge vært utrolig hjelpsomme! Tusen takk til begge to!

Vaskerom har vi også kommet et stykke på veg med, så da gjenstår ”bare” badet… Til badet har vi funnet en serie vi likte veldig godt, og det ble solgt av rørleggerfirmaet som blir brukt hos oss, så da krysser vi fingre for at vi kan få en pen rabatt! 😉 Så kanskje er vi ganske langt likevel?!

1 thought on “Kjøkken i boks”

  1. Da er kjøkkenet offisielt bestillt !!! Leveres mai neste år.

    Huttemegtu. Kan noen låne meg en tier eller to? Eller et lastebil-lass?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *