Kjeller på en-to-tre.

Gravingen er ferdig. Takk til Paul Berg for godt arbeid! (Det gjenstår å fylle inntil muren og slikt, da)

Nå skjer det forøvrig mye på tomta og vi ser fremgang fra dag til dag. I løpet av en god uke har vi nå gått fra et hull i bakken til å få bunnledningene på plass. Denne uka skal det isoleres og legges radonsperre. Og så er det forhåpentligvis snart klart for å støpe gulvet. Moro!

CIMG1990

CIMG2002

CIMG2052

Ellers driver vi og lager avtale med elektrikeren. Forhåpentligvis blir vi enige om en pris vi begge kan leve med. 😉 Planen er å ha litt småfancy «smarthus-styring» og veldig mange forskjellige løsninger og leverandører er vurdert. Det vi ønsker går stort sett ut på å styre varme og lys i denne omgang. Vi har valgt en løsning som rimelig enkelt kan utvides senere og dermed lettere kan tilpasses lommeboka.

På fredag skal vi på «Gjør din bolig bedre»-messa i Oslo, nærmere bestemt i Valhall Arena. Vi var der i fjor også, men nå har vi en del mer konkrete ting å se etter. 🙂

15 thoughts on “Kjeller på en-to-tre.”

 1. Så spennende! Smart med slik fancy styring; bra både for miljøet og lommeboka. Jeg har også lyst til å reise på Boligmesse, men må nok nøye meg med IKEA i morra.

 2. jøss, se her! store ting på gang!!! lenge siden jeg har vært innom å tittet, og her var det oppdateringer de lux!! 😉 ser kjempe spennende ut, regner med dere har MYE å se frem til! blir artig følge dere!!
  klem kristin

 3. Hei hei! Det var lenge siden, det er riktig! Hvordan går det med «Skjera» og Rex?
  Her går det ganske så bra. Nå har vi en sliten hund, etter en lang skogstur i dag. Deilig, for alle sammen!
  Vi har masse å henge fingrene i og masse å glede oss til. JIPPI!
  Treffes snart kanskje??

 4. Jeg har lurt litt på hvorfor denne har ligger her med mitt navn. Tiden er inne for å prøve om det går å skrive i ruta her. Ja, det går.

  Det skjer ting på byggeplassen om dagen, kjører stadig forbi og kikker i «hullet». Mange viktige avgjørelser må gjøres før støping skjønner jeg. Elektrikerarbeidene kan bli så avanserte at de ikke lar seg lystre bestandig (ref Nina G.) så det kan være lurt, av flere grunner, å legge til rette og bygge ut etter hvert, ja. Gledet meg til å åpne morsom for å høre hva som egentlig foregår i «hullet». Klem fra oss neri byen.

 5. Som den gode svigersønnen jeg er, rettet jeg opp… 🙂
  (Måtte lese to ganger for å finne den, da.)

  Strømgreiene er veldig spennende. ENØK for alle penga. Jeg snakket en halvtime i dag med en duppeditt-importør fra Bergen. Vi sirkler oss inn mot en løsning. Cluet blir nok å tenke godt gjennom hva vi egentlig ønsker å styre siden noe av det krever litt tilrettelegging av el-nettet i veggene. Utover det trenger vi ikke å bestemme akkurat hva vi vil ha før på nyåret. Og så kan vi jo når som helst kjøpe flere dingser hvis vi har lyst senere.

 6. Jeg tror nok overgangen ville blitt litt for stor for en hund som er vant til å oppta i overkant av 2/3 av sengen vår.

  Men han skal få seg en hage hvor han kan danse og svinse rundt. 🙂 Og Silje har planer om en aldri så liten agility-bane i kjelleren. Vi får se.. hehe

  Si fra når du er klar for sight-seeing, Ruben!

 7. Voldsomt til aktivitet her da! Og så langt på natt, og midt i Greys Anatomy! hihi 🙂 Gøy.
  JEg ser for meg en treningsbane til Neo i kjelleren, og så noen treningsapparater til meg, og helt klart en tv med masse såpe på!
  Dette er spennende!!

 8. Strøm og strømsystemer.
  Sukk ! Jeg tror jeg sier som Nina G.:
  «kjære Gud, gi meg en vanlig lysbryter»
  Det kan jammen bli komplisert dette.
  Hva med de som er komplette tekniske idioter??
  (Kan ikke noe for det.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *