Høsten har kommet!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe, har hatt det så travelt med andre ting! Tiden flyr av sted. De to siste helgene har jeg vært sauehund! Det er spennende! Jeg trenger litt opplæring i å finne sauene, men når jeg endelig finner ut at de er funnet, da er jeg klar til å jage de… Med andre ord, jeg er kanskje ikke helt komfortabel med sauehundbegrepet. Men, jeg har hatt tre – fire deilige dager i skogen på Hågår. Fri som fuglen! Fantastisk!!! (dessuten ønsker jeg å presisere at jeg er jo ingen sauehund, med en Nova Scotia Duck Tolling Retriver, men ups… jeg foretrekker betegnelsen selvstendig…)

I år var vi ikke med den første helgen på jakt etter sau, men vi har stilt opp på jakt etter unnasluntrerne, og det har gitt god uttelling for nå er alle på plass! De siste sauene kom inn på onsdag, er den siste meldingen vi har fått. Så nå er det bare å holde seg unna skogen, til de er ferdige med å fange Erik Elg.

Ut på tur... aldri sur!

Den ene turen vi hadde, på jakt etter sau, da fant vi null sauer, men en flokk kuer! Gud bedre, de er store altså! Jeg holder meg klokelig langt unna dem, og det er ingen skam å gå i bånd.

Det var ganske kjølig ute denne søndagen, men likevel traff vi på en orm. Godt Eia holdt seg hjemme, for hun hadde nok blitt veldig redd. Jeg så den ikke selv, men jeg skjønte det var noe på gang av den krigsdansen som foregikk rundt meg… Noen i familien (uten å nevne navn) er litt hysteriske, men vi fikk beroliget henne (ups) med å si det var en stålorm. Jeg tror likevel ikke vi var overbevisende nok, for ormen går fortsatt under betegnelsen kjempeslange med ruter på ryggen!

Godt med en pause i blant.

Helgen etterpå var jeg på tur igjen, denne gangen hadde vi litt mer flaks og fant to sauer, som Brit leide med seg i bånd hjem. Festlige greier. Selv dannet jeg baktroppen, synes kanskje det var litt pinlig.. Møtte blant annet han hundemannen jeg var hos i august, han lurte på hvordan det stod til med meg, huff og huff, pinlige greier, så jeg la meg i vegkanten og latet som jeg sov. 😉 Men tror han synes det gikk greit, i og med at jeg ikke angrep verken han eller sauene… Men jeg liker fortsatt ikke å gå bort til fremmende, men hvorfor skal jeg nå det da?!

Tiddelibom!!!

Søndagen var vi på tur igjen, men kjære vakre vene, lørdagen var så fin, med sol og nydelige farger, mens denne dagen kom med åretes første SNØ! Vi ble derfor litt forsinket i oppstarten, men vi fant sauer!! Fikk gått oss en god og lang tur i skogen, kliss klass hele gjengen, eller ikke alle, for noen hadde regntøy! Nå har vist alle i huset her regntøy, med unntak av meg… Like greit. Men da er vi klare til neste år.

I går var jeg på Hamar og opplevde noe helt nytt, KRIG! Himmel og hav, jeg trodde sannelig at det var krig, eller i alle fall nyttår. Isteden viste det seg å være NM i Paintball, og jeg må benytte anledningen til å gratulere Ruben og Dan, som norgesmestere!

Pang pang pang pang pang! Litt kosing mellom slagene.

Hva skal jeg si om paintball da?! De har veldig tøffe votter som er gode å bite i… Nei da, det var litt bråkete og reell fare for å bli truffet av noen små baller innimellom, men ellers må jeg si det var bra. Jeg fikk masse kos, en spasertur og ellers nok av oppmerksomhet. Den skytingen er en vane, og det var jo ikke så farlig som jeg først antok. Faktisk, om man legger godviljen til er det rett og slett søvndyssende.

6 thoughts on “Høsten har kommet!”

  1. Siden jeg har sett at Rubens befinner seg her inne av og til benytter jeg anledningen til å GRATULERE som norgesmester ! Neo, du er tøff som er på Paintball kamp uten å bli vettskremt.

  2. Takktakk Tonemamma! 🙂 Det var gøy! Gjør et nytt forsøk på å bli europamester i Paris til helgen.. 🙂

  3. Sjansen for at Ruben blir europamester er vel omtrent like stor som at Norge får en finansminister uten utdannelse innen økonomi…

    (Jeg får forresten rød strek under Ruben her. Forslag fra ordlista: Tuben, Kuben, Puben, Gruben og Runen. Du kan få velge selv.)

  4. Bah…… Jaja.. ble nok ikke europamester nei.. Men lever lenge på Europamester tittelen fra i fjor! Så det så… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *