Da har vi sett lameller in real life

Vi har nemlig vært på boligmessen Gjør Din Bolig Bedre i Valhall Arena. (Tusen takk til Ragnar/Edith og Tone/Per for hundepass.) Der så vi på alt fra gulv og vedovner til kjøkken og treningsapparater. Vi holdt faktisk på å slå til på en vedovn av samme type som vi har sett på tidligere, men det er jo litt tidlig… 😉

Gjør Din Bolig Bedre

Kjells Markiser hadde også en stand og vi har fortsatt veldig lyst på lameller på de fire vinduene mot Mjøsa i 1. etg. Vi får nok ta en prat med Kjell om en stund og se om vi får en ok pris. (Må jo støtte det «lokale» næringslivet…. :)) De finnes i mange forskjellige farger og mønstre og man kan til og med få de med motor. (Smarthus-styring?) Det koster en del mer, men går også an å ettermontere. Vi ser det litt an, tror jeg. 😉

CIMG2067 CIMG2068

Vi tittet og på forskjellige prøver fra Gulvnett. De er forholdsvis rimelige, men jeg vet ikke hvordan kvaliteten er.

Etter messa fartet vi rundt på Alnabru en times tid og så på fliser. Og vi var til og med innom IKEA. Huttemegtu!

Vi vurderer å dra på Bygg Reis Deg-messen på Lillestrøm også. Den er visst enda større. Mer hundepass? 🙂

7 thoughts on “Da har vi sett lameller in real life”

 1. hundepass ble ikke nødvendig denne helgen… Men takk takk, vi orket ikke reise på messe denne helgen. Hadde lyst til litt andre ting!

 2. Ikea kjøkken har i dag bra kvalitet, så det er absolutt å anbefale. Og så mye du sparer da gitt !! (som dere heller kan legge i parketten)
  De er svært behjelpelig med tegninger, ideer og div. uten at det koster dere noe ekstra, så jeg ser ikke helt hvorfor det er huttetu. Men kanskje det er bedre på Slependen. Jeg har aldri vært på Alnabru. (feil side av byen det vet du) HE.he !

 3. Hei Tante! Problemet er at Ikea har tatt vekk den fronten vi ønsket oss mest… Jeg har tegnet Ikea, men problemene kommer pga min vista pc… Dumme Vista. Men men… Hvordan har dere det da tro?

  Ps: Sossete eller, som mener Alnabru blir feil side av byen?! hihi

 4. Hei Silje !!
  Fin side dere har. Vi har kjøpt ikeakjøkken og det er fint det, bortsett fra at den spesialbestilte benkeplaten ikke passer ! Den hadde foresten feil farge også……..Venter spent på tilbakemelding fra IKEA om hvordan vi skal løse problemet….. dette gjør at nå står alt stille før vi får ordnet opp i dette.
  Gøy med hus.

  kusine Stine.

 5. Tror du har misforstått «huttemegtuen» litt, Kari. Det er ikke kjøkkenet fra IKEA som er problemet. Det er selve det å VÆRE på IKEA som er pyton! 🙂

 6. Nå begynner det å ligne noe her, familietreff, det er fint!
  Stine kan vel legge inn et bilde elle to, så vi får se det fine «nye» huset deres? Kjøkkenet og spisestua blir bærre lækkert har jeg hørt !

  Men, Silje og Øyvind har visst glemt at de må oppdatere fra byggeplassen!

  Ruben, jeg har trua, ønsker deg lykke til i helgen, så flik du er! Øyvind, har du tenkt å gå inn i politikken? Hm….. Finansminister Øyvind Reidar Enger !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *