Noen trenger ikke så stor plass.

Vi driver og rydder og pakker ned en del ting om dagen. Vi har allerede fått litt «kjeft» og. «Dere kan da ikke begynne å flytte allerede nå. Dere har jo ikke begynt å grave enda«. PØH! Vi kan og vi vil! 😉

Saken er at vi rydder litt på bodene og i den forbindelse pakker vi også ned ting og tang vi ikke trenger før vi er på plass i det nye huset. (Estlandskomiteen og søpletomta har også fått en del.) Leiligheten ser derfor litt kaotisk ut om dagen. Mange ting må mellomlagres både her og der, deriblant i sengen… På sikt håper vi å få kjørt noe rundt til diverse foreldre og venner. 🙂 Noen frivillige?

Rotete, til og med i senga!

Men hva er det som ligger i midten der???

Joda, det er lille Neo. Stakkars. Men han ser da ut til å kose seg… 🙂 Og sannheten er faktisk at han liker best å ligge i en krøll. Eventuelt opp-ned.

Neo-trollet...

I helgen farter vi i bryllup på Sørlandet. Tar et par feriedager der nede og. Tilbake tirsdag… Sannsynligvis 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *