Jeg har fått nytt skjerf (!)

I det siste har de folka mine bare snakket på hus, hus og atter hus. De gir meg jo en kos innimellom og jeg får meg jo en god tur hver eneste dag, men tror du ikke de går og snakker om hus hele veien da og. Jeg prøver å dra de med mot der alle hundebertene er, men vi ender alltid opp med å gå i feil retning. Håpløst.

I dag derimot, var det min tur til å få all oppmerksomhet. Og jeg fikk til og med en gave da mamma kom hjem. «Åhhhh, så fin du ble», sa hun, men jeg er litt usikker. Er ikke skjerf en sånn damegreie da? Ikke vet jeg hva som står på det heller, men de ser på det og ler. Uansett. Nå er skjerfet på og jeg får det ikke av meg igjen. Jeg prøver å riste det bort, men neida. Huff.

Her er skjerfet mitt...

Heldigvis fikk jeg et tyggebein i tillegg. Og jeg så at de puttet masse godteri i skuffen i gangen. En dag finner jeg nok ut hvordan jeg åpner den. Bare vent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *