Da er spaden satt i jorda!

Gravingen ble (enda) litt utsatt da gravemaskinene ble sendt i hui og hast til Fluberg etter flommen. Det er på en måte godkjent grunn…., men bare under sterk tvil. 🙂 I tillegg har vi gått litt frem og tilbake med hvordan vann og avløp skal legges opp. Ulike løsninger har blitt vurdert og vi har funnet den vi tror er smartest. Om den kan gjennomføres, får vi svar på i morgen. *krysse fingrene*

Stille før stormen...
Tomta kl. 09:01 i dag tidlig.

Graving

Uansett…. i dag kom vi i gang med gravingen og med stor maskin og en gravekjører med skillz, er det utrolig hvor mye man rekker på en kort stund. All jorda er nå gravd opp (forresten var det veldig fin matjord, i følge gravern) og ligger i en haug midt på tomta. I morgen kjøres den bort før neste punkt blir å grave ut kjelleren. Etter hvert kjører vi litt av jorda tilbake for å jevne ut litt her og der.

CIMG1911
Tomta kl. 11:27 i formiddag. Etter at
bildet ble tatt, er all matjorda fjernet
og haugen er ca. 3 ganger så stor. 🙂

Utsikt

Hva så med utsikten. Vi flytter jo tross alt fra Panoramaveien og ned i «slummen». Jeg tror ikke det blir så galt, jeg. Dette bildet er tatt fra toppen av jordhaugen, noe vi tror utgjør ca. 2. etasje når huset er klart.

CIMG1923
«Je kænn fløtte å hen såm helst,
bære je ser Mjøsa…»

Vi har vel vært godt forbi «point of no return» på husprosjektet en god stund allerede, men nå begynner det å bli godt synlig og. 🙂

4 thoughts on “Da er spaden satt i jorda!”

  1. Krever en kommentar, slummen da gitt! Dere skal få erfare hva som er slum etter hvert, den er ikke her nede, nei. Jeg har skrevet inn en kommentar tidligere. hvorfor kommer den ikke til synet mon tro? Prøver igjen. Det er kjempekoselig å lese i morsom.no. Klem fra Tonemamma

  2. Heisann Tone.

    Koselig med kommentarer. Du klarer det meste, du! 🙂

    Den andre kommentaren din er på et annet innlegg og vises der. («Vi er i rute… og trærne er borte»)

    Slum er kanskje å ta i. Jeg er ganske sikker på at vi vil trives nede i asfaltjungelen i hvert fall…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *