RYDDING…

I forbindelse med husbyggingen som forhåpentligvis er nært forestående, har vi så smått begynt å tenke på salg av nåværende bolig. Ikke lett, og det kommer til å bli litt vemodig å selge her. Det har vært vårt hjem i fem flotte år.

IMG 1524

I løpet av sommeren har vi som mål å få tømt loftet på boden (der er det masse rart), og været er i alle fall på vår side, om vi bare hadde hatt litt fri! Oki oki, vi har mer enn nok fri, vi må bare lære oss å prioritere.

Ellers har vi planer om å få litt hjelp med å ferdigstille påbegynte prosjekter på badet, samt shining av mur i stuen og så det evindelige maset om vi skal male dørene og vinduskarmene helt hvite, eller ikke… Så får vi se da, hva vi rekker og hva vi prioriterer.

109-1000 IMGIMG 2077

Vi har tittet litt på gamle bilder og det er ikke bare vi som har forandret oss. Leiligheten har også forandret seg, hvor drastisk er opp til andre å bestemme.

109-0929 IMGCIMG0521

Møblene er skiftet ut, litt etter litt, både med tanke på smak og økonomi. Pr. nå har vi det tredje kjøkkenbordet / spisebordet vi har hatt her… Ikke så lett å bestemme seg, så kanskje er det greit at jeg titter på møbler til huset alt nå. Eller det tredje er å overdrive litt, vi startet med et stort ovalt plastikkbord, TUSEN TAKK TIL MAMMA OG PER KRISTIAN for lånet. Så kjøpte min kjære pappa kjøkkenbord til oss i innflyttingsgave, tusen takk (og ja, vi valgte det selv). Etter litt frem og tilbake med ekstrabord med knotter under, lang historie, endte vi opp med det bordet vi har nå. Et stort og pent eikebord jeg har blitt veldig glad i. Det har nettopp fått en lysekrone over seg, så da har vi lampe nr. 3, etter at lampe nr. 2 fikk en knust kuppel. 🙁

Som dere forstår er det ikke alltid like lett å finne sin egen stil og dette medfører jo også kjøp av utallig med dilldall til å pynte med. Siden jeg har arvet sparegener ligger mye av dette i pappesker på boden, mens andre ting har Steinerskolen sitt loppemarked forhåpentligvis hatt glede av, hvis ikke så, heia: «Estlandskomiteen». Noe skjønner til og meg jeg at jeg ikke kommer til å ville like igjen, i alle fall ikke på en god stund. 😉

110-1001 IMGIMG 2076

For å komme inn i det nye huset uten alt for mye skrot, må alle bodene og pappeskene gjennomgås. Det kommer til å ta tid.. Heldigvis har vi noen snille foreldre med store hus, som har sagt seg villige til å huse noen pappesker i en overgangsperiode. Vi må antagelig dyrt og hellig love å fjerne de med en gang kjelleren er klar.. Så gjenstår det å se da, om vi kommer i mål og hva vi finner igjen her. Og ikke minst om leiligheten blir salgbar ved hjelp av rydding og styling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *