Nå skjer det ting.

Vi har vært på tomta sammen med arkitekten og målt opp hvor huset og alt skal stå. Eller «stikki ut tomta» som det visstnok heter på fagspråket. Nå er det litt enklere å se for seg forskjellige mål enn det har vært å bare se på tegningene. De offisielle grensepinnene var forduftet, bortsett fra ett, men ved hjelp av målebrev, målbånd, ørlitt hoderegning og god teknikk fant vi alle punktene vi trengte.

Alle som kjører forbi (eller går oppom) kan nå se at det er slått ned 10-15 pinner som viser alle hushjørner pluss garasjen. Dette blir bra !!! I tillegg gikk vi litt amok med en slik fin oransj merkespray, men det er vel regnet bort for lengst.

CIMG1626

Her skal vi bo. (litt vanskelig å se alle pinnene, men de er der…)

I tillegg har vi snakket med «vår mann» hos Paul Berg, firmaet som skal utføre gravearbeidet. Han forteller at alle søknader og papirer til kommunen er sendt og returnert med godkjennelse. (Jøss…)

Dermed ligger det an til oppstart i begynnelsen av august. Noe forsinket, men det henter vi muligens inn. Uansett er det ikke så farlig på sekundet når huset står ferdig. Med mindre vi går personlig konkurs, blir det altså innflytting i 2008. YES!

I helgen blir det hyttetur med Lars-Erik og Lene. Vi glær oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *