Hus – tomt – kommune – snekkere – gravere – arkitekt

Da er huset tegnet, og tegnet om, og tegnet om og endelig tegnet om og omsider godkjent av kommunen! Vi har det til og med skriftlig! 😀 Vi kan derfor krysse av diverse punkter på lista vår. Snekkeren og arkitekten skulle ha stukket ut (?) tomt/hus forrige uke, men det ble utsatt pga regn. Regn, det er så slitsomt med en sommer som regner bort. Heldigvis så har vi ikke ferie akkurat nå, det er vel den eneste trøsten. Nok om været.

CIMG1592

Forhåpentligvis starter gravemaskinen på tomten i begynnelsen av august, men jeg må si jeg tror det ikke før jeg ser det. Men jeg er så SPENT og gleder meg en masse!

For å få tiden til å gå titter jeg på møbler, til noen sin store fortvilelse. Tror kanskje Øyvind ikke er like opptatt av sofaer, stoler og tilbud på dette på nåværende tidspunkt.. Han hinter om at valg av parkett, kjøkken og bad er desto mer viktig. Og ikke minst: Det elektriske. Hva slags strømstyring, varmestyring og andre ting man ikke viste fantes, men som vi ønsker oss… Men til syvende og sist så er vi vel enige om at det viktigste nå er å få begynt!

Da skal vi raide kataloger på jakt etter billige gulvfliser, billig parkett og ikke minst billige møbler!

1 thought on “Hus – tomt – kommune – snekkere – gravere – arkitekt”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *