Ny jobb

I dag har jeg hatt min første dag på jobb hos Garanti Eiendom. Jeg har vel ikke hatt den aller mest produktive dagen i manns minne, men hva skal man vente? Jeg begynte på jobb klokka 09.30. Dagen startet med litt informasjon, etterfulgt av en hilserunde. Det er ikke så mange som jobber der, sammenlignet med politistasjonen. Sammenlignet med andre steder er det veldig mange.

Jeg ble så tildelt et stort og flott kontor! Det er bra kult! Her satt jeg i fred og ro en god stund, leste en hel haug med brosjyrer og informasjon. Det er masse å sette seg inn i. Etter hvert gikk turen til fotografen, jeg er veldig lite fotogen og derfor en smule skeptisk til at det skal være et bilde av meg såpass høyt eksponert i lokalpressen og internett.. Men men, vi får se hvordan det blir da.. Kan jo hende fotografen kan gjøre underverker? Who knows.

Etter et besøk hos fotgrafen gikk turen videre til mobilbutikken og da jeg gikk ut derfra var jeg (Boligbyggelaget) den stolte eier av en Sony Ericsson w810i, tror jeg… Den er svart og har alt alt for mange funksjoner. Håper bare jeg får til det viktigste med den. Nytt nummer fikk jeg også, så dette blir spennende!

Etter så mye praktisk var det på tide å gjøre litt, og turen gikk til en befaring. Heldigvis var det sammen med en annen megler, ville vært altfor skummelt og reist alene. Etter at vi kom tilbake på kontoret, gikk jeg tilbake til kontoret mitt og leste og forsøkte å gjøre meg litt mer kjent. I morgen skal jeg forhåpentligvis lære mye mer og masse nytt!

Tvi tvi

3 thoughts on “Ny jobb”

  1. Hei Nina.

    Du må gi Chanel en trøsteklem fra oss. Det er vel Ikke noe moro å gå på antibiotika. 🙁

    Så proffe dere har blitt i lydighet. Rett og slett imponerende!

  2. Første uka gikk greit, det er spennende med ny jobb, men slitsomt før rutinene er i boks 😀

    Kan Chanel lære Neo litt lydighet?! Kom hit f.eks?! At det betyr kom og ikke stikke på veien eller noe?!

    silje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *