Nå har jeg endelig fått hilst på Bamse.

Han er stor altså.. Rimelig tøff også, men jeg er tøffest!

Jeg aner fred og ingen fare, reiser på besøk til mormor som vanlig. Den hagen der er kul! Det er bare et par dumme ting der, det blir fort litt masete, for det er ikke gjerde rundt hele hagen så det er alt for fristende å stikke av gårde. Nede i hagen stikker jeg over til Bonnie, hagen hennes lukter skikkelig godt. Ellers er mormor sin hage ganske bra den også, takket være den sky katten som bor der. Han lukter skikkelig godt, i alle fall på avstand. Jeg har ikke fått sjansen til å komme tett innpå han enda. Det som er litt teit er at noen har stjålet gjerdet de hadde ut mot veien, så det er alt for lett å komme seg langt av gårde… Men stort sett går det fint. Vel vel… Nok avsporing.

CIMG1178

Da vi kom ned på lørdag, var det en annen hund på verandaen. Jeg la ikke merke til han med en gang da jeg hadde det veldig travelt med å spore opp katta (fant den ikke nå heller). Men plutselig så skvatt jeg til, der på verandaen sto en skikkelig svær golden etterligning. BAMSE!

Omsider, jeg setter halen til værs, buster den til og gjør meg klar til hilsing! Men hva skjer?! Han gjør akkurat det samme, men boffer veldig i tillegg. Jeg er ikke dårligere, og vips er det litt kaos. Jeg kommer meg inn, uten å hilse… Greit nok.

Setter fart mot kattematen, men nå igjen har noen fjernet den… Makan så uflaks jeg har bestandig.

Etter en god stund kommer Bamse inn, og vi skal få lov til å leke. På grunn av størrelsen, klarer han å få kastet meg i bakken, og jeg lander på ryggen. Filleren! Men… hehe bare pass deg Bamse, jeg klarer på mirakuløst vis å komme meg unna tateren, og da er jeg på topp, vi bråker litt og løper litt. Jeg legger meg ned på teppet og han kommer mot meg, men hehe det skulle han ikke gjort, for dette er min mormor sitt hus! Jeg knurrer skikkelig og gjett hva?! Han blir så redd at han stikker unna og tisser på seg. (og sofaen) 😀

I’m the boss, the one and only 😀

CIMG1184CIMG1185

Etter dette går det mye bedre, jeg får sove i fred under bordet og han spiser opp tyggetauet mitt. Like greit for det er ikke så spennende det tauet da, nå er det i alle fall borte 😉

2 thoughts on “Nå har jeg endelig fått hilst på Bamse.”

  1. Hei Bamse!

    Det var litt gøy, i alle fall når jeg ble the boss hihi 🙂 Ellers var det skummelt…

    Hadde besøk her lørdag også, han ville bare leke, men jeg var skeptisk på om jeg turte det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *