Årets sommergave kommer i alle fall ikke fra Gjøvik kommune.

gjovik kommune

Etter nesten et års planlegging var byggesøknad omsider sendt kommunen. Alle naboer skrev under på nabovarsel, og vi trodde det var en formalitet i kommunen. Men den gang ei…

Det utrolig skjedde, Gjøvik kommune besluttet at vi ikke får begynne fordi vi ikke kan dokumentere at vi har toalett på hovedplanet som er tilrettelagt for orienterings- og bevegelseshemmede. Det må sendes inn ny tegning, som viser at dette kravet er oppfylt, eventuell hvordan det enkelt kan tilrettelegges. Tusen takk til Gjøvik kommune!

På grunn av dette, gjøres søknaden om til en ett-trinns søknad. Det vil si at tiltaket ikke kan igangsettes før det foreligger tillatelse samt at kommunen har 12 uker til å behandle søknaden etter at den er komplett. Det vil si når all nødvendig dokumentasjon foreligger hos kommunen.

I tillegg surver de på plasseringen av garasjen, og at vi ikke har nok uteplass mot sørvest! Unnskyld meg, 30 kvm takterrasse + et halvt mål med plen må da være nok? Garasjen står jo der den står med tanke på den forbanna vannledningen til kommunen. ARGH!

Vi er altså satt tre måneder tilbake i byggeprosessen, så istedenfor byggestart nå i juni frykter vi at prosjektet utsettes med minimum tre måneder. Mange spørsmål reiser seg, som mister vi alle håndverkere og innhentede tilbud pga. dette? Hvis dette skjer henger hele prosjektet i en tynn tråd… Dessverre…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *