Nå er det endelig ordentlig påskeferie!

I helgen som var skjedde det masse. Mamma fikk seg ny jobb, og det tok masse dyrebar tid vekk fra meg. Men, jeg fikk meg en deilig tur på lørdag, og søndag da kom Oliver’n på besøk. Kult! Vi gikk på Øverby og forsøkte litt hinder og sånn. Oliver er et naturtalent.

Jeg er litt skeptisk, først og fremst er jeg skeptisk til å komme når noen roper på meg.. Hoppe over hinder er jo gøy det da, og det er gøy å løpe etter Oliver på den stigen, men å gå der alene; det gidder i alle fall ikke jeg. Og å hoppe igjennom et slikt hjul, det så jeg Oliver gjøre, men kan noen fortelle meg poenget? Da skal jeg vurdere det. Uansett er det supert med besøk.

Lørdagskvelden var vi borte. Det er også kult! Vi var hos Luna og Siko. I begynnelsen måtte vi ligge rolig, men så ble det plutselig lov å ta av. Luna og jeg hoppet rundt. Siko ble også med, han forsøkte å ri på ryggen min, der gikk min grense så jeg knurret. Tøff jeg eller!? Han roet seg ned, og han ble med på leken. Han hoppet til og med litt! Moro!

Luna er rimelig ivrig, tror hun skal ha løpetid snart, uten å utdype mer hvorfor jeg tror det..

CIMG1018

I går, onsdag, da var vi på hytta en tur. Før vi reiste fikk jeg meg en lang tur, så da sov jeg meg nesten igjennom hele besøket. Greit det, for da hadde jeg masse energi når Dan kom for å se fotball her på kvelden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *